google os оперативен систем

• Креатор на темата Креатор на темата solo
  • Време на започнување Време на започнување
па можи да се најди активатор за виндоус
а ако има и за мек одлично само јас не сум користел никогаш а сум видел по јутуб и мора да кажам дека е добар

значи срање е само линукс (и гугл ос иако немам видено ама како шо прочитав дека е како броусер)

а ако има и за мек одлично само јас не сум користел никогаш а сум видел по јутуб и мора да кажам дека е добар

значи срање е само линукс (и гугл ос иако немам видено ама како шо прочитав дека е како броусер)
Може и за мек што ти треба по торентите да најдеш.А за линукс не се согласувам со тебе, многу подобар е во поглед на компјутерската заштита.

мекот мора да е лиценциран а линуксот ми е глуп
то си е мое мислење

точка.
Па како прво мек не користи систем за активација :)
--- надополнето: Jul 24, 2011 8:53 PM ---

Баш затоа што не си користел не знаеш и нема да знаеш кои се предностите на некој lınux-unix оперативен систем.

Па како прво мек не користи систем за активација :)
--- надополнето: Jul 24, 2011 8:53 PM ---

Баш затоа што не си користел не знаеш и нема да знаеш кои се предностите на некој lınux-unix оперативен систем.

значи мора да се купи

Може и за мек што ти треба по торентите да најдеш.А за линукс не се согласувам со тебе, многу подобар е во поглед на компјутерската заштита.

ОК за безбедноста да,ама мене ми е глуп,цел живот виндоус користам и ми е најубав а на линукс тешко ми оди работата на него

значи мора да се купи

ОК за безбедноста да,ама мене ми е глуп,цел живот виндоус користам и ми е најубав а на линукс тешко ми оди работата на него
Па да мора да се купи. Но нив баш им боли ако користиш пиратерија оперативен систем кога ќе купиш 100% нивен хардвер кој што ќе кошта 2-3 пати може или повеќе пати поскапо од било кој друг компјутер. Apple бизнисот го тера со хардвер така да...

И ако не знаеш да користиш еден оперативен систем или некоја апликација..тоа не значи дека софтверот е глуп туку корисникот :)

Па да мора да се купи. Но нив баш им боли ако користиш пиратерија оперативен систем кога ќе купиш 100% нивен хардвер кој што ќе кошта 2-3 пати може или повеќе пати поскапо од било кој друг компјутер. Apple бизнисот го тера со хардвер така да...

И ако не знаеш да користиш еден оперативен систем или некоја апликација..тоа не значи дека софтверот е глуп туку корисникот :)

фала на комплиментот или компликацијата се велеше?

ГРД МИ Е требаше да кажам а не глуп
ГРД! и затоа не го користам а ти ако сакаш користи го грдиот оперативен

сега да не ми речиш - не е грд оперативниот туку грд е корисникот:pos:

фала на комплиментот или компликацијата се велеше?

ГРД МИ Е требаше да кажам а не глуп
ГРД! и затоа не го користам а ти ако сакаш користи го грдиот оперативен

сега да не ми речиш - не е грд оперативниот туку грд е корисникот:pos:
Не бе таман работа xD За грди...ок во споредба со Windows грди се :pos:

Што му фали на мек или линукс ? :)
мекот е за пи*ки xd
видете колку само е реална сликава
15543_540.jpg

он топик: го симнувам гугл ос моментално да го тестирам на live USB

Нај ГРД и нај ГЛУП оперативен систем е Windows тука нема дилема...

колку што знам ОС од google ќе се дистрибуира само со нови лап-топи. chrome os наменет е за сурфање, youtube, skype и такви основни работи т.е како да имате прегледувач и само сурфате на интернет.
Не знам дали ќе може да се купи во retail верзија или ќе го има само во ОЕМ... како и да е не е никаква закана за Windows или Mac.
За обичните корисници кои дремат на facebook, ќе им биде супер, шарен, тие и така освен прегледувач ништо друго не користатр од ос-от.
Али интересно, во секој случај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom