Форумџии АЗИСИ (by Samara)!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Кој/а? :-)

• Петар-МКД

Гласови: 9 8,8%
  • vodkamixx

Гласови: 63 61,8%
  • DimitarC

Гласови: 8 7,8%
  • Louweed

Гласови: 4 3,9%
  • Acid

Гласови: 18 17,6%

• Вкупно гласачи
    102
Ауууу што се дешава овде, значи толку јака п**ка сум а... :) :) :)

Не дајем моју мачкицу бре... :pos:

Шо си трошиш време за овие бе......:lud: Закон се јас си гласав за ДимитарЦ(другарче а и многу е секси.......):smeshko: :smeshko:.Глеам Vodkamix го имаат на аватар стаено(Divine мислам) a јас мислев некоја женска е ејјјјјјј...lol:wub:

Vodkamixx zakon:)
Leleeee sum se iznasmeala ehehheheh
p.s jaziceto e posebno seksi:))

montazhive se ufff...acid bravo haha kako si uspeal tolku dobro da gi napravish ne mi e jasno. ti si mi najubav da te pushtime taka u grad sto posto ke fatish nekoj...ali vodkamix mi e najprovokativen;) jazicheto..lol

BeBe11 напиша:
montazhive se ufff...acid bravo haha kako si uspeal tolku dobro da gi napravish ne mi e jasno. ti si mi najubav da te pushtime taka u grad sto posto ke fatish nekoj...ali vodkamix mi e najprovokativen;) jazicheto..lol

Монтажите ги праеше Samara, а не Acid =)

Mac)) напиша:
Шо си трошиш време за овие бе......:lud: Закон се јас си гласав за ДимитарЦ(другарче а и многу е секси.......):smeshko: :smeshko:.Глеам Vodkamix го имаат на аватар стаено(Divine мислам) a јас мислев некоја женска е ејјјјјјј...lol:wub:

Признај ќе ми се закачеше со пп ако не видеше на време дека е тоа водка!:smeshko::smeshko::smeshko:
п.с. Го сменав насловот дека сите се бунат за креаторот на сликите ...:je:

Да да да....избегавам топик кај шо имаш мислење не можам да го глеам vodka се запалив....хехехе

Малце е фрики кога ке го видиш аватарот и ке ти текне дека уствари е тоа мушко по шминката :):):):):)

dimitar8xi.jpg

И овој аватар не е лош :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Иххх бе само Диме го праите......ехххх да не е баниран шо ќе ви сторит

Vodkamixx :ojea: :music3: rulz
Samara браво за монтажите :cuc:

Закон се монтаживе! Браво Самара!
Јазичето на вотка, шноличката на Ејсид, карминот на Лу:icon_lol: :icon_lol::icon_lol: Башка како си ги нашминкала:nesvest:

slack3rw.jpg

Ми се свиде сликава,..... онака спортски..... не знам дали може да влезе во конкурс.... ама сепак вака убава е за гледање :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom