Летате ли гулаби?

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Дали сте имале ваков секс? Што подразбирам под ова? Во врска сте, па нормално и сексот е присутен, но некогаш немате баш расположение за него, па дали прифаќате само затоа што сака партнерот/партнерката? Дали сметате дека ви е должност да го/ја задоволите?

StormAngel напиша:
Ако не и се сака, нема.
Ако не ми се сака, нема.
Точка.

taka e!
ako ne mi se saka nema!
ako ne mu se saka nema!
nasila ubavina ne biva!

Никој не сака да признае дека имал секс поради чувство на должност а? Не знам што е страшно да се каже, верувам дека им се случило на многу.
Не би било нормално да имаш секс (а не сакаш) со некој само поради тоа што тој сака. Но, во врска?

А бе мене почесто ми се сака, така да дури пријатно се изненадувам кога на госпожата и се сака. Треба да ја прашам дали некогаш ме легнала само за кеиф да ми направи.

StormAngel напиша:
Ако не и се сака, нема.
Ако не ми се сака, нема.
Точка.

Delumno se slozuvam so ova...ako ne mi se saka fala bogu deka nema da ima,no ako ne i se saka ne sum bas siguren deka nema da ima :)...mozebi e malku sebicno ova ama...he he he

Нели сексот е да се ужива мегусебно,што ке ми е секс ако не ми се сака.Едноставно партнерот треба тоа да го акцептира а и самите ние.Има денови кога стварно не ти е до секс(кај мене е ретко тоа):pos:

StormAngel напиша:
Ако не и се сака, нема.
Ако не ми се сака, нема.
Точка.

Ако не и се сака, нема.
Ако не ми се сака, ми се присакува.
Има начин жена ми, јеби га. Ама не би рекол дека е од должност.

За да биде од должност, треба да нема ни емоција ни желба. Тогаш дефинитивно нема секс.

Дефиницијата за секс е???
Дефиниција за водење љубов е???

Секс од должност??? Никако.
Тогаш без емоции, како ниските видови животни.
На земјинава топка, на планетава, секс освен за прокреација, туку и со чувства т.е емоции, прврзаност итн имаат само луѓето, дел од приматите и делфините. Никој друг. Значи, ниикако не ми влегува во размисла дека некој може да има секс од обрвска.

П.С. проституцијата е секс од должност, секс за пари. Тоа е нешто својствено само на луѓето. А тоа не :ne: е секс.

Fala Bogu :se_ molam do sega ne mi se desilo da ne sakam... Bilo situacii da sum istoshten od seks a taa da saka uste.. Togas pak se vpustam vo seksanje, ne od obvrska deka ona saka tuku deka me pali pomislata onaka "da se ostais" od onaduenje :cheeky2: :ojea:

Ако секс во спиење се смета за секс од должност, тогаш да сум имала, али убаво ми било, и другиот ден онака ти доаѓа како у полусон полујаве.

Ама партнерот секако дека нема да ви каже дека имал секс со вас само затоа што вие сте биле иницијатор. Што би рекол? "Извини, ама јас не сакав денес да имаме секс, ама ај ти сакаше па да не те одбијам."
После повеќе одбивања, партнерот би побарал некој друг за задоволување на сексуалната потреба (да не се разбереме погрешно, ова е само претпоставка).

FortunE напиша:
Ама партнерот секако дека нема да ви каже дека имал секс со вас само затоа што вие сте биле иницијатор. Што би рекол? "Извини, ама јас не сакав денес да имаме секс, ама ај ти сакаше па да не те одбијам."
После повеќе одбивања, партнерот би побарал некој друг за задоволување на сексуалната потреба (да не се разбереме погрешно, ова е само претпоставка).

jas si kazuvam fortune ne se pritisnuvam tolku mnogu....ako kazam ne toa e ne i tocka...isto kako i mojot partner...a za da pobaram ili da pobara nekoj/a drug/a ne se slucilo barem ne dosega! nagonot e nagon potrebata e potreba...ali treba da se pocituva i drugata strana....

Абе прв пат после 25 години ни се осогласи сексуалнои живот и неа и мене главата не боле:pos:
Абе ај нема везе ја никогаш не сум одбил ни кога ми се сака ни кога ми се нејке едноставно битно е а ни ме имаат одбиено или пак секогаш го погодувам моментот но сепак треба да се врака услуга за услуга
Зошто партнерката да не биде срекна тебе ако ти се нејке или пак обратно Треба да си помагаме:icon_eek: :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom