Колку и да не ми е до секс, ако е партнерката етен нешто попалена, ке го сторам тоа.-Па кај кого да се обрати ако не кај мене?
Не треба човек себично да гледа на нештата. Башка, балканци сме, ќе ти извадат 1000 муабети после

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ете што ми беше муабетот.Mandrak напиша:Колку и да не ми е до секс, ако е партнерката етен нешто попалена, ке го сторам тоа.-Па кај кого да се обрати ако не кај мене?Не треба човек себично да гледа на нештата.
Mandrak напиша:Колку и да не ми е до секс, ако е партнерката етен нешто попалена, ке го сторам тоа.-Па кај кого да се обрати ако не кај мене?Не треба човек себично да гледа на нештата. Башка, балканци сме, ќе ти извадат 1000 муабети после
![]()
Ако сака да си шета, широко врата отворена. Ни исполнување на должност во тој случај не ќе ја спречи.sagaqua напиша:Ќе си шетне по комшилук...да разбие монотонија :wink:
Boogie напиша:Има секаков секс па мора да има и од должност,така е со одговорните личности а неодговорните све што им дојде до рака да не заборавиле нешто по пат![]()
bibika напиша:Sto bese ova?:icon_eek: :raz:
abe kumanovac be..c.c..c....Boogie напиша:Има секаков секс па мора да има и од должност,така е со одговорните личности а неодговорните све што им дојде до рака да не заборавиле нешто по пат![]()