Boogie напиша:ТИ НЕШТО СИ МИ МНОГУ РАДОЗНАЛА А НЕ РАЗБИРАШ ШТО Е ПРОБЛЕМОТ СЕГА ЈАС НЕ РАЗБИРАМ А?
abe toj sto sam si ja radoznala e drug problem..nego kako ochekues ljudi da te razberev sto zboris kd ni sam ne veruju deka se razbiras

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Boogie напиша:ТИ НЕШТО СИ МИ МНОГУ РАДОЗНАЛА А НЕ РАЗБИРАШ ШТО Е ПРОБЛЕМОТ СЕГА ЈАС НЕ РАЗБИРАМ А?
јас знам ...Boogie напиша:А ТИ ЗНАЕШ ЛИ ШТО ИМ СЕ ПРАВИ НА РАДОЗНАЛИТЕ
Е видиш тука се разликуваат мажите и жените секој маж освен ако не е аљко сака неговата жена да е најзадоволна па си става обврска т.с. должност за него да ја исполни обврската освен како што кажав ако не е човек кој не го бива со обврски па секса се како му дојде.Разликата е уствари во докажување на разликата а по тоа се различни машкото и женското нели сепак и не размислуваме сите истоAllita напиша:ја го разбрав дека треба да има сех од должност...ама поради што и зошто...ама баш ништо...![]()
се изјансив јас...но не свакам една работа...тие што викаат дека мора да има...па за сех се потребни двајца...не е работата сега тој сака јас не, па ај да морам да му задоволам потреби ако не ми е дојдено до тоа...па и тој најочигледно има некој сенс кога може да помине кога не... јас досега немам промашено...па колку и да ми се сака ако гледам дека партерот е зафатен со нешто друго или не му е баш сега моментот...ке помине така...не е тој должен мајку му да ми задоволува потреби у секој момент кога мене ке ми дојде... па иако сме во брак...:hump:
Boogie напиша:Е видиш тука се разликуваат мажите и жените секој маж освен ако не е аљко сака неговата жена да е најзадоволна па си става обврска т.с. должност за него да ја исполни обврската освен како што кажав ако не е човек кој не го бива со обврски па секса се како му дојде.Разликата е уствари во докажување на разликата а по тоа се различни машкото и женското нели сепак и не размислуваме сите исто![]()
bibika напиша:Ne bi go narekla jas toa seks od dolznost.Takvo nessto ne priznavam i ne prifacam. No koga mojot partner saka seks,a mene me boli glava,samo malku treba da se potrudi i da me motivira,glavobolkata ja snemuva smesta.
Mi se slucilo da imam seks so partnerot i koga ne sum sakala.A ne sum sakala zatoa sto ne sum bila predizvikana. Ako znam jas da go predizvikam,koga sum jas napalena,togas i on ke nauci da me napali,pa da sakam da seksame.I se e ok.
Sme razgovarale na temata i sme odgovorile na prasanjeto ZOSTO eden od nas saka a drugiot ne. Od togas nemame problem. Predigrata e najvazniot moment vo seksot.Ako ja nema,nema seks,ili ke ima ama, nekoi ke go narecat, seks od dolznost. E,a toa ne cini.Vodi nadvor od vrskata.
НЕ...FortunE напиша:Дали сте имале ваков секс? Што подразбирам под ова? Во врска сте, па нормално и сексот е присутен, но некогаш немате баш расположение за него, па дали прифаќате само затоа што сака партнерот/партнерката? Дали сметате дека ви е должност да го/ја задоволите?