Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ваљда си чул за овиеOva seriozno nekoj bi sakal avionska hrana da jade koga ne mora?
Na koj ke mu uspee da napravi i spakira dobar burek u polugotovo pakovanje spremno za mikropecki i slicno za izvoz na zapad ke se namlati para. Eve edna ideja od mene gratis .
![]()
@FARANG како функционира ова во САД?!
Farmer’s Fridge
http://www.huffingtonpost.com/2014/02/07/salad-vending-machine-chicago_n_4745201.html
Пред некоја година сакав да земам кредит со ниска камата и да им го давам со повисока на луѓе што неможат да земат преку банка, испадна дека тоа не е легално.![]()
Поздрав од Токио. Од палачинки, топли оброци до рецепти/лекови преку аутомати... Друга планета, друга култура...
![]()
![]()
![]()
![]()
[DOUBLEPOST=1412556225][/DOUBLEPOST]![]()
Легално е. Само треба да го осмилиш подобро. Отвори си фирма, земи кредит на твое име, капитализирај си ја твојата фирма а потоа давај кредит преку неа![]()
оваа идеја кај нас не е идеа туку е реалност... постои веќе 8-9 години.. лугето прават бурек, го запечуваат до пола, го сечат на четвртини ги го замрзнуваат во специјална фолија за во микро. длабоко замрзнување и извоз надвор од државава... им се продава во австралија, америка и нов зеланд... сегде од таму им иде слабо, ама сумарно за извоз од тука им иде некако... бидејки ако беше баш непрофитабилно, ке затвореа, а скоро деценија се на пазаров... заприметете дека има и пикапи низ градов на кои има налепници БУРЕК...Na koj ke mu uspee da napravi i spakira dobar burek u polugotovo pakovanje spremno za mikropecki i slicno za izvoz na zapad ke se namlati para. Eve edna ideja od mene gratis .
![]()
Mislenja za biznis so solarni paneli u Makedonija ?
Kolku e isplatlivo i profitabilno ?
Ke moze nekoj da dade konkreten odgovor ako ja poznava strukata i biznis sektorot so uvoz i montiranje na solarni paneli ?!
Fala odnapred ..