Од колку години излегувате во град?

• Креатор на темата Креатор на темата betogrozdanov45
  • Време на започнување Време на започнување
jas izleguvam od lani a sega sum 14 godini pa pravite si matematika :)

Јас излегувам од пред 3 год.значи на 13 год.:)

Одамна престанав редовно да излегувам.А почнав, со дозвола од татко ми, да излегувам во град, на 20 години.
Која разлика, од тогаш до сега,хм...

na 13 godini...a intenzivno na zurki...svirki i takvi rabokje...od pred 7-8 meseci...odnosno na 15god

па од седмо-осмо сега колку години е тоа

јас имам 15 па не излегувам. Проблем?

(причина. живеам во село што е одалечено ептен од градов а дискотекиве тука се срање се од моиве врсници станаа пијаници и сите пушат цигари така да ако почнам тука со нив да идам и ја нема да бидам поарен).

Додуше, да се поправам. Излегувам во град, ама кога како некогаш по 4 пати во месецот некогаш по 2 некогаш повеќе некојаш ниеднаш идам на мкц журки со другарчиња од клас бидејќи тетин ми работи таму па ме пушта бес пари или пак идам се шетам со другари у трговски и после се враќам кај тетин ми и он ме носи кај него дома и после со автобус до дома.

Ама тоа не го рачунам како излегување.

betogrozdanov45 напиша:
Од колку години излегувате во град?
Просто и едноставно...

Ја сеа иам 15, а знам дека поќнав да излегувам на 13 години у Беверли у Сити: ))))

Иам другари шо се сеа пва година, а уште не излегуваат па да ги е*ам ај вие кажете од колку години искачате, па да видат они...

:kajg::kajg::kajg::kajg::kajg::kajg::kajg::kajg::kajg::kajg::kajg::kajg::kajg:

- И јас почнав да излегувам на 13 годишна возраст и тогаш почнав да одам во кафич - Абе тоа не е ништо од прва година да не излегува во град некој - има кај нас едни за 3та година , - не са излегле навечер од дома , уствари уште си легниваат некаде околу 9 часот:kez: бог да чува

Ја почна да искачам од 8 одд т.е. 14 год. Ама не толко много зашто немаше сас кога, много мои другари не искачасва. У 15 год почна да искачам комај свак дн. Не гледаше дали е пон, вторник..... или недеља. (нормално тој е било преко лето, зашто преко зиму школа ово оно...)А док трае школска обично искачам само за викенд.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom