Од колку години излегувате во град?

• Креатор на темата Креатор на темата betogrozdanov45
  • Време на започнување Време на започнување
Крајот на четвртто....почетокот на петто....имав дозвола од 19-22 да бидам излезен...и сега се повеќе и повеќе ми дават....

Остај тоа у парк на лулашки одела на 10 години

Mac)) напиша:
Остај тоа у парк на лулашки одела на 10 години

...вистинско објаснување.:pos::pos::pos:

Одамна беше....како член на играорна група долги години, имав прилика многу да шетам и тоа прилично млада околу 14 години.

sagaqua напиша:
...вистинско објаснување.:pos::pos::pos:

Одамна беше....како член на играорна група долги години, имав прилика многу да шетам и тоа прилично млада околу 14 години.
Off topik , vo koja grupa igrashe ?)

vo sesto odd prvpat izlegof kao 4oek od doma....(bez mama i tato) se razbira so drustvo.....od togas ne sum doma vlezen samo za spienje idam :) me imaat zaboraeno kako izgleam :)

BTW: leeej ....kolku sakam da se vratam na 5 godini, ke si igram so vojni4inja....exxxxxxx.....aj aj dosta se ligavam ovde : )

Епа вии вака, на 11-12 години го шпартав цело Скопје, дома ретко се прибирав, а од 13-14 години више почнав да навраќам у кафичи, дискотеки и тако даље и тако даље.

Отсекогаш сум живеела во центар на град,така да коа сум сакала тогаш сум искачала.Исто и сега сум у Центар,така да прашањето си е малце глупичко. НЕ ме држеле дома со синџири,коа ми се шетало сум шетала.
Е сеа ако мислиш за поинтензивно ноќно излегување, пак не можам да ти кажам, пошто пред тоа не сум седела дома,ама ај да речеме 13-14 г.И тоа пак по моја воља,зборуваме за излегување навечер секој ден зашо требало некој да видам.А за обично ноќно искачање у викенд уште од порано малце

Sea me zamislivte 14-15 taka nesto a moze i godina porano togas bev druzeljubiv

Е добро де...немаш 28 па да си замислен...Остај ги ти овие издуваниве што у 3то не се прибирале пред 4 сабајле дома.

jas imam 16 god a izleguvam uste od 5to oddelenie a od 1 do 4to odd. odev na kinder zabavi :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom