Од колку години излегувате во град?

• Креатор на темата Креатор на темата betogrozdanov45
  • Време на започнување Време на започнување
krusha03 напиша:
И мене првата журка ми беше со Astral Projection од вас (Digital Dance) организирана во La Fabrique кога го претставуваа албумот TEN

Епа можда на иста журка сме биле...али ја со тогашни мои 12/13 години сто посто не сум ја организирала..
..Astral журчево мислам дека ја организираа Trancemition (navigator & co) пошто Digital Dance тогаш не постоеше како организација. ( формирани се пред нешто помалку мислам од две години...)

Абе се ми се чини дека беше под Digital Dance организирана. Иначе незнам колку години имаш ама сигурно не си помала од мене. Јас оваа журка што ја зборам се имаше десено 2004 септември кога го извадија албумот TEN така да не мислам дека збориме за иста журка

krusha03 напиша:
Абе се ми се чини дека беше под Digital Dance организирана. Иначе незнам колку години имаш ама сигурно не си помала од мене. Јас оваа журка што ја зборам се имаше десено 2004 септември кога го извадија албумот TEN така да не мислам дека збориме за иста журка

Aaaa се разбравме...Тен е излезен Sept. 2004 ти за задњата журка на Астрал збориш...да DD беше у фабрик...пак сме биле на иста журка само што мене не ми беше прва :P
*(преќинуем овде со оффтопик)

На 17 години мислам дека беше, сигурен сум деке беше 3та година средно. Пред тоа царував на баскет у маало, и постари од мене партал ги правев, тоа задоволство ми беше најважно во животот додека учев средно, после другарчињата се вработија/емигрираа и ми остана само излегувањето.

kan напиша:
ja seushte neiskacam.
Знам за момците шо ти ставија пиштољ на чело и ти викаа врти винилка или ќе пукам, јебига, у некои бизниси сме под присила..
Насиље брат, насиље!!!
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Tonchie напиша:
Знам за момците шо ти ставија пиштољ на чело и ти викаа врти винилка или ќе пукам, јебига, у некои бизниси сме под присила..
Насиље брат, насиље!!!
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

ou jea :)

Ke da beshe negde 7 oddelenie. Prvo semata u Element na junior i u 11 doma. Abe cepki!

koga zavrsiv osmo vo element,togas tamu se vrtese semata za kopiljacie:)

betogrozdanov45 напиша:
Од колку години излегувате во град?
Просто и едноставно...

Ја сеа иам 15, а знам дека поќнав да излегувам на 13 години у Беверли у Сити: ))))

za prasanjeto .....e vrska nema ne se sekjavam ama mislam so 16..ama u 10 doma....:nesvest:
vtoro...taka i taka mladinata se rasipa...ne ocekuvav nesto drugo........:bip:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom