- Член од
- 24 февруари 2012
- Мислења
- 320
- Поени од реакции
- 225
... NIKAKVA!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
^Присилни мисли се една многу fucked up ствар.
Дали мислите дека земањето Хелекс(од најслабите и да ги земаш на твоја рака) може да ја оправи оваа ствар,како и непостојаното вознемирување што се чуствува во организмот?
Пример, спијам, и среде спијање се штрекнувам од сон, и земам длабоко воздух, ко пред тоа да не сум дишел 1 мин, и срцево ми лупа 200. Многу често исто чусвтувам дека ми се треси душава, дека ми трепери.
^Присилни мисли се една многу fucked up ствар.
Дали мислите дека земањето Хелекс(од најслабите и да ги земаш на твоја рака) може да ја оправи оваа ствар,како и непостојаното вознемирување што се чуствува во организмот?
т. Што потоа? Како со заебаната психа?
.
Мене медитација не ми помага, не можам да задржам една мисла во глава и тоа страшно ме иритира...Ок со билките и сето тоа, тоа делува смирувачки додека трае дејството на лекот. Што потоа? Како со заебаната психа?
Со помош на самоанализа, медитација и јога сум дошла до коренот на проблемот, не знам како да го искорнам, т.е. да го сменам начинот на кој ги гледам работите.
Мене медитација не ми помага, не можам да задржам една мисла во глава и тоа страшно ме иритира...