Како што читам ти напиша да не се муабети Хепта... се уби пишувајќи со мене каков сум и што сум и како само Телема

Не бе, само Мормони за вас.
Јас ништо не морам, но бидејќи можам и ми е ок да дебатирам за темите на овој подфорум - реплицирам на сите. Ти не си исклучок.
Јас ништо не очекувам од луѓето што дебатираат тука освен да не одат офтопик и да не се навредуваат безпотребно меѓу себе.
Како што исламот и христијанство трубат дека се е грешно ако не е од нив, зошто Телема ти е проблем? Зошто имаш проблем со мене? Заради банот што го доби?
Двојни аршини имаш. Не е добро тоа. А ми глумиш тука просветлен и со многу мало его, зрнце песок е планина за тоа твое его!
За што сакам ќе дебатирам, како и секој друг член на форумов. Доста се преставуваш како полицаец. Гледај си темите на кои би можел нешто добро да напишеш и ако не знаеш што да одговориш на реплика, молчи. ОДМИНИ.
Ова е форум. Престани да кажуваш кој смее и што смее тебе да ти реплицира и кога. Напорен си.
Не е место за проповед форумов, за дебатирање е. Секој има право да ти ги цитира размислите и да дебатира за тоа што си рекол.
Ако не си способен за тоа и мора да одиш офтопик и да се заморуваш со членот што да прави и каков е - молчи.
Ќе зборувате за религиите и разните учења. Кога ќе зборуваш Исус рекол ова, Мухамед тоа... ќе наведеш цитати од каде е тоа. Бидејќи Исус не е симбол надвор од христијанство, како и Мухамед од исламот. Ти може со што сакаш да го поврзеш, тоа е твоја работа - но фактите се друга работа. Ти од „спирито“ збореш...
Тоа не е оправдување кога ќе зборуваш глупости.