Хептаграм XI
Ἱερὸς Γάμος
- Член од
- 13 февруари 2010
- Мислења
- 12.138
- Поени од реакции
- 12.121
Можеш и да не пишуваш, а може и да пишуваш одлични дискусии на форумов... сме се читале порано
Но да пишуваш само за да се каже дека пишуваш - не може.
Можеш и да не пишуваш, а може и да пишуваш одлични дискусии на форумов... сме се читале порано
Погледни ја темата сега во ЧДА и види го „акцентот“.
Како што читам ти напиша да не се муабети Хепта... се уби пишувајќи со мене каков сум и што сум и како само Телема
Мене не ми изреплицира на мојот коментар во темата "Дискусија на атеистите, Христијанството, Исламот и останатите убедувања" и сега, после твојот коментар, се чувствувам изоставено. Ете тебе ти цитира, а мене не!И немораш да реплицираш на секој.
Koa ќе дојдам на твојо фејсбук пејџ воа можеш да ми го кажеш. Тука НЕ.Гледај си темите на кои би можел нешто добро да напишеш и ако не знаеш што да одговориш на реплика, молчи. ОДМИНИ. ...
Ќе зборувате за религиите и разните учења. Кога ќе зборуваш Исус рекол ова, Мухамед тоа... ќе наведеш цитати од каде е тоа. Бидејќи Исус не е симбол надвор од христијанство, како и Мухамед од исламот. Ти може со што сакаш да го поврзеш, тоа е твоја работа - но фактите се друга работа.
Помири се со идејата дека сум модератор. И нема да ти дозволам ни тебе ниту на било кој друг да одите офтопик со муабетите на подфорумов.
Знам дека треба да се чисти, но немам толку слободно време - да не избришам знаеш и нешто што не треба, што е добра идеја, предлог знаеш...
Не умре, цел месец на темава дискутираат.Aljoooo...hepca, do koga mislis da bides moderator?
Daj otkazi se da moze da se komjnicira normalno-....
Umre podforumov more...
A TOLKU MNIOGU IMA DA SE KAZE....
Што е битно кој е модератор? Или тебе ти смета бидејќи Хепта е модератор, што нема врска со дискусиите?Aljoooo...hepca, do koga mislis da bides moderator?
Daj otkazi se da moze da se komjnicira normalno-....
Umre podforumov more...
A TOLKU MNIOGU IMA DA SE KAZE....