Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
:icon_lol: Ма, сигурно се распаѓаме овој месец. Стварно е ХАОС.:icon_mrgr:
Abe aman, turnejata e od finansiski karakter, nisto drugo. Herbalife ima plateno dobri pari za da gubime. So tolku se potresuvate. Ako ne gubime ke bide dosadno kako koga Schumacher koga bese sampion :vozbud:

Хах почнаа да дркаат комшииве :D

Мило ми е што се радуваат малце кога губиме на пријателски натпревари,имаат трауми кутрите :rolleyes:

ОК без да се нервирате ама како првите два гола што ви ги заковаа такви голови ни на playstation немам дадено...

ОК без да се нервирате ама како првите два гола што ви ги заковаа такви голови ни на playstation немам дадено...

06 :11 Шо му се деси на тоа левото бекче ? Прекина да трча... Повреда било или нешто снемал сила ?o_O

Де бре не пропаднал светот, подобро сега да губиме во пријателси мечеви отколку подоцна , оставете не се замарајте со реалОВЦИТЕ, ке дојде време па ке си го папа нивниот тим и ке се смират, јбг знаеме дек страдаат од БАРСЕЛОНИТ, одамна им беше дијагностицирана оваа чудна болест, а најверојатно и лек нема да се најдат.

Манга се разделил лајкови ноќеска, како Дедо Мраз подароци за Божиќ :)
И сериозно шо кренавте бунт за еден пораз од 1-4. Не бев дома касно се прибрав, не ја гледав утакмицава, ама сериозно бе војна се крена за пораз у пријателска.

Во својот фан клуб, да пишувам за ПРИЈАТЕЛСКИ натпревар на друг тим, не знам...

На одмор е уште. И он и Дани и Меси и Маскерано, Милито.... Само Адриано се врати од јужните Американци.

Милито многу е уморен, лани глава не крене од утакмици, па уште продолжен одмор.

Ориол Ромеу ОФИЦИЈАЛНО од Барса во Челзи за 5 милиони.
Има клаузула, наредната сезона да си го вратиме за 10 милиони, или за две години за 15 милиони.

Се бараат нови клубови кој ќе бидат заинтересирани за купување на : Милито , Хлеб и Кеирсон . Доколку не се најдат овие играчи ќе бидат префрлени во Барса Б .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom