Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Се мислам 5 минути што да пишам за зицеров на Гризман ама нема зборови што можат да го опишат...

Sent from my GM1913 using Tapatalk

Точно дека промаши празен гол али и лошо беше позициониран, се испружи колку што е долг и едвај успеа да ја допре топката.

Ме радува стварањето на шанси, прелесно им влегуваме во 16 метри. Има време, али мора трет гол ако сакаме победа.

Ко што ги силува сега Сосиедад така треба принцезата да ја силуваат за промашаите, Лордот да влече некоја запрежна кола да го постават. Мингуеза на ат пазар да се стави по ниска цена, ако би го зел некој овај коњ, а Тринкао кај транвеститите во Сингапур да го пуштат, педерче отепано.
Автоматски споено мислење:

60 ќе им даде псж, ќе го рушат ланскиот рекорд, мамичето неспособно да им ебем, бруки едни.

Последно уредено:
Цело второ полувреме топка не чепнавме, тактика Мурињо чување 1 гол разлика...

Нема абер од овие Мингуеза Тринкао Алена Пуиг и шо ти знам кој друг играч со издркано име. Единствен талент ни е Фати, се друго е wanna be играчи ала Сампер и Рафиња.

Педри вака по градба шо го гледам ќе стане ала бускец,само шо ќе биде побрз :D

Тер штеген пак не спасуваше.
И доста е веќе со промашувања.

Куман со измените денес доби уште еден голем минус.

Која само разлика во играта меѓу прво и второ полувреме. Реализацијата мора да се подобри. Рано требаше да падне и трет гол и да се ладат до крај. Вака или ќе кикснат или прават од готово вересија. Има многу залутани во тимот моментално - Брајтвајт, Мингеза, Алења... Против Валенсија нејќам да ги гледам овие освен како некои последни замени. На крај добро е што сврзавме две победи во серија, очекувам во сабота да станат три по ред.

Многу лошо второ полувреме,ама битни се 3те бода.Педри искина денес,спаси чист гол и направи неколку шанси,ќе биде играчиште за брзо!

Што имате против Мингеза?

Мене до сега не ме убеди дека има квалитет за во Барса. Веќе имаше неколку киксеви. Араухо е за мене многу постабилен и очекувам да има добра кариера. Дај боже да грешам ама нема да ме изненади Мингеза да заглави во иднина по послабите шпански тимови.

Ако дојде Лапорта, очекувам да тргне по Алаба. Би биле одличен тандем Араухо и Алаба.
Исто големи се шансите со Лапорта за Халанд, пошо има добри односи со Раиола.
На овие 2ца без пари да се земат и холанѓаниве Вајналдум и Депај и тоа е тоа.

Значи може да се скоцка добар тим со малку пари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom