_The Great_
Il Genio
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 5.955
- Поени од реакции
- 3.318
Michael Madsen
Прегледај го приврзокот 38671
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Michael Madsen
Прегледај го приврзокот 38671
Заборави да напишеш, сцената е за +25 години и не е за тие што не го гледале филмот
Madeleine Stowe
![]()
Глумеше во добри филмови како The Last of the Mohicans, Twelve Monkeys, We Were Soldiers... но никогаш не се наметна како топ актерка иако имаше потенцијал за тоа.
Имаше одлична улога во Red Eye (2005/I)Cillian Murphy
Прекрасен актер, има се што е потребно, талент и универзален изглед за да одигра од психопат до маченик. Мислам дека уште ја нема добиено вистинската шанса да се покаже...
![]()
Сигурно сум видел ама кој да памти само кликам по темиве...Абсолутно, ја спомнав во мојата мини листа на најдобри жени актерки во "генерална дискусија" кај прекрасна уште и одлична глумица, реткост!![]()
Како злобна верзија од Edward NortonДефинитивно, импресивна би рекол![]()
најпреценет глумец на сите времиња е Бред Пит не е лош глумец но не и најдобар мислам дека повеќе го зимаат заради тоа што е ултра згоден!
најпотценет и не мислам дека има сите горе доле се ценети така барем имам јас впечаток!
Николас Кејџ е еден од најпреценетите актери. Не ми е јасно на која база му ги давале улогите во големите филмови. Значи кај него не постои никкава трансформација кога се работи за филмска улога, истата фаца и глума ја употребува за секој филм. Дури неверојатно е колку сите негови изведби се слични.