Машки фризури/интересни фризурчиња !!

• Креатор на темата Креатор на темата Petarch0
  • Време на започнување Време на започнување
За ваква фризура треба да имаш фаца т.е не може на секој да му стое убаво 1 фризура требе да си ја погоде... на пр јас имам високо чело и носам кратка коса ама си имам шишки кои многу ме нервираат а никако не можам да ја наежам и за тоа рандом кратко и ај пријатно пери носи....

Боби[Мкд];3889650 напиша:
MitchHewerHairstyle3.jpg

Целам кон нешто вакво зимава. :D

Не сум далеку...

Не бе, ич не си далеку :pos2:

Инаку, ова отсекогаш сакам:

jaredLeto-hairstyle1.jpg

1296154990.jpg
Скоро иста фризура имам како овој ,и мојата е скроз црна коса а не шатирана како овој

59178713.jpg

Ставав порано како фриз носам, сличен беше на овој само има неколку измени, овој е некако "покласичен".
Пробав исто така и на 3ка да носам цело време, ама поубаво ми е ко на сликава, и бтв сликава секогаш ја носам во мобилан и кога ме праша како да шиша само ќе ја покажам.

Разгледајтеги дечкиве од даснка се , и не, не се педери :) многу добри фризурчиња прават туторијали за секој вкус !
п.с. тие фризурите шо ги редите уназад мн се фанси, и не секој има фаца за секаква фризура, стилот на косата мора да одговара на контурите фацата и телото, така да ако пробувате секоја од нив ке излгедате претарно ретардирано ! голем поздрав

Јас имам ваква фризура, веќе 3 години ја носам истата... и сите ми велат дека супер ми стои. :salut:

new-year-men-hair-style-handsome-28.jpg

кратка, едноставна

men4.jpg

images

Ова некако ми е добра инаку ме интересира прават ли флизури на бербер?
Ако прават да му ја однесам сликата да ми направи иста флизура, слична фаца имам ко овој :)

images

Ова некако ми е добра инаку ме интересира прават ли флизури на бербер?
Ако прават да му ја однесам сликата да ми направи иста флизура, слична фаца имам ко овој :)
Прават се сеа брат само уште глави да монтираат :pos: .... ништо лично

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom