Машки фризури/интересни фризурчиња !!

• Креатор на темата Креатор на темата Petarch0
  • Време на започнување Време на започнување
За ваква фризура треба да имаш фаца т.е не може на секој да му стое убаво 1 фризура требе да си ја погоде... на пр јас имам високо чело и носам кратка коса ама си имам шишки кои многу ме нервираат а никако не можам да ја наежам и за тоа рандом кратко и ај пријатно пери носи....

Боби[Мкд];3889650 напиша:
MitchHewerHairstyle3.jpg

Целам кон нешто вакво зимава. :D

Не сум далеку...

Не бе, ич не си далеку :pos2:

Инаку, ова отсекогаш сакам:

jaredLeto-hairstyle1.jpg

1296154990.jpg
Скоро иста фризура имам како овој ,и мојата е скроз црна коса а не шатирана како овој

59178713.jpg

Ставав порано како фриз носам, сличен беше на овој само има неколку измени, овој е некако "покласичен".
Пробав исто така и на 3ка да носам цело време, ама поубаво ми е ко на сликава, и бтв сликава секогаш ја носам во мобилан и кога ме праша како да шиша само ќе ја покажам.

Разгледајтеги дечкиве од даснка се , и не, не се педери :) многу добри фризурчиња прават туторијали за секој вкус !
п.с. тие фризурите шо ги редите уназад мн се фанси, и не секој има фаца за секаква фризура, стилот на косата мора да одговара на контурите фацата и телото, така да ако пробувате секоја од нив ке излгедате претарно ретардирано ! голем поздрав

Јас имам ваква фризура, веќе 3 години ја носам истата... и сите ми велат дека супер ми стои. :salut:

new-year-men-hair-style-handsome-28.jpg

кратка, едноставна

men4.jpg

images

Ова некако ми е добра инаку ме интересира прават ли флизури на бербер?
Ако прават да му ја однесам сликата да ми направи иста флизура, слична фаца имам ко овој :)

images

Ова некако ми е добра инаку ме интересира прават ли флизури на бербер?
Ако прават да му ја однесам сликата да ми направи иста флизура, слична фаца имам ко овој :)
Прават се сеа брат само уште глави да монтираат :pos: .... ништо лично

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom