Машки фризури/интересни фризурчиња !!

• Креатор на темата Креатор на темата Petarch0
  • Време на започнување Време на започнување
еве некои убавки

mens-hairstyles-picture-005.JPG

И? коментар?

ммммммм :back:

Абе брат мавни си се 2 и да не се секираш,сабајле и лице и глава можеш во исто време да миеш,ја на пример летно време секогаш 2-3 ја шишам а инаку си правам една фризура од бекам.
Е овааа :)frz.jpg

Абе брат мавни си се 2 и да не се секираш,сабајле и лице и глава можеш во исто време да миеш,ја на пример летно време секогаш 2-3 ја шишам а инаку си правам една фризура од бекам.
Е овааа :)Прегледај го приврзокот 32597
e тука веќе се е јасно ја носев нешо како оваа 4 години средно и сеа у лето се бапнав кец нешо како ова подоле
New+hot+David+Beckham+Buzz+Hairstyles+2010.jpg

znachi vaka , jas si imam zamisleno kako sakam .. da se strizham ama sakam da mi pokazhite slika , oti nigde ne mozham da najdam... :S Sakam da da istrizham kratko a od po stranite za nijansa da bide pokratko ... dajte nekoja slika i posle da ja prefrlam vo mob i da my pokazham na to frizerishteto :D

Овака си се мавнав 2ка пред една недела, лани зимото ја носев овака, сега пак почнав, и наредно време не планирам да сменам стил, ќе си го посетувам берберот на 3-4 недели, и покрај тоа што не треба да се замарам со гел најдобро ми стои пократка.

Овака си се мавнав 2ка пред една недела, лани зимото ја носев овака, сега пак почнав, и наредно време не планирам да сменам стил, ќе си го посетувам берберот на 3-4 недели, и покрај тоа што не треба да се замарам со гел најдобро ми стои пократка.

И јас летото се мавнав кец и не планирам да менвам фризура, нема подобро од кратка коса...

Нема ништо подобро од двојче, јас од ко се мавнав така пред 3 години ја немам менато.:)

Нема ништо подобро од двојче, јас од ко се мавнав така пред 3 години ја немам менато.:)

Ок си е двојче , ама не е тоа фризура , двојче и кондураџија може да те стугне :pos:

Ајде бе педерски фризури да ти ебам дури и кец на Бекам педерски изгледа....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom