MVP- На Светското првенство во Јужна африка

• Креатор на темата Креатор на темата Goran Bt
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде прогласен за најдобар играч на првенството?

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
на пример кој ?...немој така...делуваш како да не си гледал светско воопшто..
Швајни, Озил, Милер (иако не е на листава), Форлан, Робен, Муслера (иако и тој не е на листата)...

Кој Озил бе,кога се очекуваше најмногу од него во најтешките утакмици потфрли т.е го ставија в џеб Маскерано и Бускетс.Не е работата да го претрчаш Бери.Милер мислам ќе биде најдобар млад играч така за ова:nenene:А Муслера пред Касиљас?:uvo:

Снајдер ќе биде, не знам што се замарате толку.

Кој Озил бе,кога се очекуваше најмногу од него во најтешките утакмици потфрли т.е го ставија в џеб Маскерано и Бускетс.Не е работата да го претрчаш Бери.Милер мислам ќе биде најдобар млад играч така за ова:nenene:А Муслера пред Касиљас?:uvo:

:pos2:

Снајдер ќе биде...

дербито е шнајдер-виља дефинитивно.му давам мала предност на шнајдер...

Без многу дискусии мислам дека Снајдер ќе биде....

Швајни, Озил, Милер (иако не е на листава), Форлан, Робен, Муслера (иако и тој не е на листата)...

тоа по некои твои убедувања...изгледа многу те заболе поразот од Шпанија што не си ставил ниту еден од нивниот тим, или пак си гледал Вимблдон додека Шпанија играше..

btw 4 фудбалери од номинираните се од Барселона..:)

Па и од Шпанија има неколку играчи што заслужуваат да бидат пред Виља, не дека ме заболело нешто, ама за пласманот се далеку позаслужни Касиљас, Пујол, Чави, отколку Виља...

Па и од Шпанија има неколку играчи што заслужуваат да бидат пред Виља, не дека ме заболело нешто, ама за пласманот се далеку позаслужни Касиљас, Пујол, Чави, отколку Виља...

ok stom ti taka velis ...

тоа по некои твои убедувања...изгледа многу те заболе поразот од Шпанија што не си ставил ниту еден од нивниот тим, или пак си гледал Вимблдон додека Шпанија играше..

btw 4 фудбалери од номинираните се од Барселона..:)
Ај кажи ми што направи Шпанија на светсково, па играчите да заслужат?
Со празни додавања 90 мин, и Виља ќе ги извади со еден гол гзларски..
Само Касиљас од Шпанија заслужи да го номинираат, другиве тапа..

Ај кажи ми што направи Шпанија на светсково, па играчите да заслужат?
Со празни додавања 90 мин, и Виља ќе ги извади со еден гол гзларски..
Само Касиљас од Шпанија заслужи да го номинираат, другиве тапа..

haha nemam namera da se raspravam so tebe ama i ti po se izgleda si gledal Vimbldon...moze samo da placete no realnosta e edna...SPANIJA momentalno e NAJSILNA vo svet i toa go velat site osven nekoi kako tebe tuka od forumot...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom