Домазет

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Знаете како гласи онаа народната:Слика има тон нема-домазет.
Шала настрана ако добро се сложуваат не гледам причина зашто не би било добро.Сепак постојат добри луге нели?:zlo:

Татко ми е домазет и ништо не му фали супер му е ( барем колку што јас можам да приметам )...Според мене тоа воопшто и не е важно

не бива, да одиш кај родителите на жената да живееш и секој момент кога нема да си дома да те оговараат, не е во ред

zaso da ne? ako nemaat moznost za druga opcija so ke mu fali....yes da uste vladee onoj stereotip deka zenata mora kaj mazot da otide bla bla bla.....yes da najdobra opcija e sami...ali so nudat uslovite toa neka se iskoristi...manje bitno koj kaj kogo ide:toe:

НЕ! Глупаво ми е да живеам со маж ми таму кај што живеела за време на детството. Сакам да живеам во неговата куќа како што доликува а не кај мене.

Domazet samo vo Bitola, nikade na drugo mesto. Ehhh, 7-mo odd. bev koga se izjasniv po ova prashanje, i po 10 godini stojam na istoto! hehehehehe!
Shala na strana, ne priznavam nikakvo ziveenje so roditeli niti kaj moite niti kaj nejzinite, e sega ako nalaga situacijata dodeka da se oformi sopstven nash dom moze, i seedno ke mi bide kade koga e privremeno!

не бива, да одиш кај родителите на жената да живееш и секој момент кога нема да си дома да те оговараат, не е во ред

Не би се согласила со тоа, тоа не се дешава секаде

Домазет е најглупата работа со моет машкиве да ја напрает. Мојов прв комшија тако звани КОЛБВАС е домазет, а типов возит мерцедес најнов Е320 и ред други работи наочари вакви, патики такви, Англија студираше(мислит шема е), ама за сам да си живит со жена му (таа пак шо БОМбА е) немат Г'З(ај тука да го видам)!!! е со да му прајме нек живит со она баба му.

Каква глупост, кој го измислил ова домазет :uvo:
Нормално дека, ко што женското оди кај машкото, и машкото може да оди кај женското, немам ништо протв тоа:baeh:

Нема разлика, по мене, дали ќе живееш кај твоите или кај неговите, ако веќе мора да се живее со родители. Ја сум за таму каде што има подобри услови. Посебно во денешни услови кога многу млади парови не можат да си дозволат сопствен простор.
Побитно ми е како ќе живеам, отколку каде ќе живеам.

Мојот иден (за неколку месеци) баџанак е на добар пат(99%) да стане домазет.Пари за стан или кирија немаат, он работи она не работи, и шо да прават?
Тешка ситуација, мора да се прикрпи некако, а за во иднина нека ја мислат.
Јас сум премногу горделив за да бидам домазет, не сум ни помислувал некогаш на тоа, а живеам сам со сопругата и детето. Немам ништо против оние кои се одлучиле да бидат домазети.
Ова сум го пишал пред 2 ипол години...
Така и би!
Најискрено, секому му посакувам да си живее сам, без родители и други лица по дома.
т.е. Тој, таа, деца...и толку!
И со сите ќе имате супер односи! Барем јас така...си се гледаме со старите понекогаш, сосем самостојни, не ни се меша никој, не се мешаме никому...КРАЈ!

Домазет - НЕМА ШАНСИ :ija:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom