Taa tema prijatelju e dadaisticki konceptualen moj proekt, vo momentot spremam izlozba so printovi od reakciite na mladata makedonska vonabi intelektuala, vsushnost ja izlozuvam nea na videlina ko Dushamp pisoarot.
![]()
А браво, секоја чест.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Taa tema prijatelju e dadaisticki konceptualen moj proekt, vo momentot spremam izlozba so printovi od reakciite na mladata makedonska vonabi intelektuala, vsushnost ja izlozuvam nea na videlina ko Dushamp pisoarot.
![]()
Зоки искрен да бидам, ти ќе ми бидеш од најтешките случаи. Колку тежок сликовито опишано:Ne sam oshte ubeden...
Хепта реално не се заморува со нови луѓе и луѓе кои бараат иницијација.
Не, тебе те иритира што некој ќе каже: да, знам повеќе од тебе и ти тука на форум досадуваш по теми и по членови како биле вакви или онакви бидејќи рекле дека знаат нешто за работи кои тебе не ти се ниту блиски ниту имаш основни познавања за нив
Допира само простачкиот говор и омразата која ти постојано ја нарекуваш „зезање“. Но тоа допира од било кој, не си ништо посебно
Имаш контакт со тие двајца „скандинавци“? И колку си сигурен дека се IX? И што е проблемот IX, VIII, VII да одстапат од Редот? И дали тоа ги спречува да бидат Браќа и Сестри и од помош на пониските степени ако некој решил да ги праша нешто во однос на било што поврзано со мистериите на О.Т.О.?
Пак се расфрлаш со броеви и степени и сешто...Е ај XI°ки бе(ова е шала).
Па и да биле VIII-ци пак е страшно.
Какво објаснување за самиот себе би си дал ти за нивното отстапување од „најсветиот ред"?
Во однос на дрогите, Кроули за кој неукиот злобник вели дека бил наркоман, а релано Кроули има огромни дневници во кои го забележува влијанието на дрогите во однос на постигнувањата, за на крај да го сублимира сето искуство во ова:Да кркнеме по една лажичка лауданум,(барем кај нас расте добар афион),а етанолот го даваат без проблем,во аптеките...а?
И да ја надминеме смртта исто како Бодлер.
Можеби и ќе најдеме некој заеднички јазик
Сега за сега уживајте на темава,можете да се осеќате исто ко дома![]()
Кога веќе споменуваат букви и патеки, во овој текст ги имам споредувано „двојните букви“ во хебрејскиот јазик поврзани со седумте планети, градејќи ја the cube of space ...Добар ресурс за Кабала:
Преводот на религијската литература обично е под строга контрола од страна на заедниците.