Кој ќе биде најдобриот млад играч на светското во ЈАР 2010?

• Креатор на темата Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување Време на започнување
Oзил,но може и Џовани Дос Сантос вчера изигра перфектно имаше удари кон голот,неколку продори....

Според натпреварот што го видов вчера, Дос Сантос претендира и тоа како.... претпоставувам дека се зависи од тоа колку далеку ќе стигне неговата репрезентација

Озил покажува добри игри, Дос Сантос исто, а тука е и Ернандез. Искрено мене ме импресионира 13-ката на Гана, Андре Аје...не знам колку години има, ама стварно одлично игра.

Леле Езил,ебење е човекот:cuc:

Alexis Sanchez.
Само жал ми е што нема да го гледаме после групиве...
...ќе го гледаме ако Швајцарија не го тепа Хондурас.

Озил покажува добри игри, Дос Сантос исто, а тука е и Ернандез. Искрено мене ме импресионира 13-ката на Гана, Андре Аје...не знам колку години има, ама стварно одлично игра.

Леле Езил,ебење е човекот:cuc:
Всушност Озил ниту е во конкуренција.

Сите родени после 1-ви јануари 1989 се во конкуренција.

А според некои статистики Милер води.:nesvest:

Боби[Мкд];3637218 напиша:
Всушност Озил ниту е во конкуренција.

Сите родени после 1-ви јануари 1989 се во конкуренција.

А според некои статистики Милер води.:nesvest:
Глупости..
Колку има играчи(што играат,не што ја греат клупата) со -20.5 години?Дали 5-6 има..
Ќе води Милер,како да не води кога нема конкуренција...
Повеќето јаки (млади) фудбалери имаат по 21-23 години..

Озил, Дос Сантош и Алексис Санчез. Тие се играчите кои ме имаат имресионирано досега и мислам дека некој од нив ќе биде најдобар млад играч.

Озил,Дос Сантос досега се најдобри.....и оној Санчез од Чиле.......

Е тие се да не се повторуваме Озил,Дос Сантос и Санчез,мада Марин според мене е најголем талент иако против србите беше мувла а и не го игра прва постава,детето ќе го биде еден ден,верувам во него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom