Кој ќе биде најдобриот млад играч на светското во ЈАР 2010?

• Креатор на темата Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување Време на започнување
lionel messi mislam deka e jasno moze ne dadi gol ama on sea igra ja dvize toa go rece i maradona deka e ubedlivo najdobar igrac na mundijalot.

Кој друг ако не Месут :)

lionel messi mislam deka e jasno moze ne dadi gol ama on sea igra ja dvize toa go rece i maradona deka e ubedlivo najdobar igrac na mundijalot.
Меси е тапа на ова светско.
Премногу е исфорсиран од страна на Марадона и јавноста, треба повеќе да игра како плејмејкер, а помалце да изиграва one-man team. Дури тогаш ќе му тргне и со голови, вака на сила не бива.
Најмногу упатени удари има од сите на светско и очигледно, најмногу промашени удари.

Ayew ok ама на крај се гледа и екипата на кое место завршила. Ако пројде Германија со Аргентина бидете сигурни дека тоа ќе биде Милер или Озил зависно кој како ќе даде голови.

каков Милер... да не е Озил ни Милер ни никој нема да се види од Германија... детето е страшноооо....

Немојте бе со Милер ве молам, зашто ги оценувате играчите по 2 дадени гола, не се оценува со еден добро изигран натпревар... Сега за сега само Озил(највеќе) и Елиа ми оставија онака поголем впечаток од кај попознативе селекции, другиве не ги гледав баш внимателно и не знам колку години имаат :)

Немојте бе со Милер ве молам, зашто ги оценувате играчите по 2 дадени гола, не се оценува со еден добро изигран натпревар... Сега за сега само Озил(највеќе) и Елиа ми оставија онака поголем впечаток од кај попознативе селекции, другиве не ги гледав баш внимателно и не знам колку години имаат :)

Елиа мислам негде 22-23 има
Според мене Озил и Милер до сега највеќе покажаа
Ми се свиѓа и Пасторе како игра ама малце шанса добива

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom