Бајкингот во Скопје и пошироко

• Креатор на темата Креатор на темата krusha03
  • Време на започнување Време на започнување
не можеме порано зашо јас и Дафи од девет иаме договорено нешо...плус катастрофално жешко е...
Седум е тоБ

Абе круша....60ден до горе е или до средно.....и како ке те пикнат у такси со се точак ???

до средно е 120, по двајца во кола 60, а точаците идат во ѓепек. За се довлечкам од лисиче треба да станам во 6:30 најкасно. Така да незнам дали ќе дојдам. Почекате ме 10тина минути ако не сум тамѕ бегајте.

Ту да му ебам мајката, за малку се успав, Пред 15мин станав. Ај другпат

Епа ние се вративме.....:):) од тоа школото до горе стигнав за 29мин (се заинатив викам ке стигнам за поламце од 30 па со сака нека биде), а МАц стигна за 30-31 :):)
п.с. Крушо спанко еден :):):):) ај другпат

Возејки 29мин? Браво бе, мене толку до полицијата ќе ми треба, а до горе може и саат, вчера баш малку до полицијата се качив, клај-клај во 1:1 ем досадно ем споро, мене ми изгледаше како 2 саати да возев до таму.

Епа јас возев у у 11 или 12(2:3 - 2:4) :):) иначе да 29мин со возење....

Еј а надоле по што се пуштавте? Ги најдовте козјите? Ај ако сакате утре-задуте (ама не сум сигурен може на аеродром да идам) да идеме на водно да ве носам на козјите

Ајде у Вторник во 7 саат...стандард...па да ги видиме и козјите :)

7 саат :ija: А да идеме да речеме околу 18 поарно?

Абе насабајлечки е најзакон после тоБ ти е цел ден...18 саат некако лошо ми звучи гужва коли...си идат луѓе накај дома дур стигнеме до СТАРТ ќе не умрат.
Пробај еднаш ќе вииш :)

Абееее, јас 30 дена, јадев,пиев,спиев (добро имаше у друго нешто ама за тоа другпат:wink:) Нагоре пешки идам и го туркам точакот, нема шанси да возам

Ај вака сеа.....
Има ли гужва окулу 18:00 (ама од искуство да ми кажете)????
Ако идеме по козјите ке искачаме на асвалтот повремено или само по земја ке одиме ???
И круша...не се секирај бре тешко е само до Панорама (хотел/ресторан шо и да е тоа) после е гола вода возењето :) и мене ми одговара кое било време....

За тоа дали има кужва по патот незнам ама на козјите сигурно нема (последен пат кога сум бил). За качување по козјите ќе идеме по полициската верувам таа ја знаете. А за симињање еве прво да идеме по провалијата таа на едно место има раскрсница од две патчиња и ако се заборавам и продолжам право место лево ќе излеземе на асвалт, а ако свртам лево излагаме кај полицијата.

Оф топик.....Круша имаш 17год??????.....немогуче

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom