Бајкингот во Скопје и пошироко

• Креатор на темата Креатор на темата krusha03
  • Време на започнување Време на започнување
7_Trip_RS7.jpg

Околу 400-500 евра. Лелеј.. ми се свиѓа. Али Sprint e, некако не ми прави ќејф фирмава.

Frame - ALLOY 26"x17" MTB
Fork - ROCK SHOX JUDY-SL travel 80-100mm
Gear set - 27 SPEED SHIMANO DEORE DUAL CONTROL
Brakes - SHIMANO DEORE HYDRAULIC DISC BRAKES
Rims - HDP ALLOY DOUBLEWALL H32
Tires - KENDA KEVLAR 26"x2.10" BLACK A/V

ММмммммм добар е богами......е сеа не знам зашо и јас мрзам Спринт(не дека мрзам туку не ми праи кеиф) ама RockShox и хидрауличните дискови си се на место :):)

abre magla shta vi je kakov sprint ne se zaebavajte so bugarski tocaci soberi pari uste malce pa zemi specialized ili kona!!!!od bugarski ramovi samo RAM(real adventure machine) se postue.nisto vise.kakov sprin kakov drag.ja vozam scott usa.a da ne malce vise od 400-500 evra tocacevo????

Delfin напиша:
Возам ТАРГЕТ средна висока класа ....ранг...да речеме дека 60 тина поминати километри не се проблем ...се разбира не оф роад....би ве замолил за информација за дукани со добра опрема...нацига , маички.....ви благодарам..

brat da ides ti dokaj BIKE STOP u park do van gogh ili u vucko pozadi univerzalna ili da odis u denda u kozle i u beverli hills trgovskiot.ili da se raspitas po lugje za eden nov dukjan u kisela voda kaj gazda lazo(najbolja opcija).

Да да и јас сум слушнал за тој Лазе сите го фалат може да отидеш до кај него :)

п.с. Колку од прилика се хидрауличните дискови ???

DuFFy напиша:
Да да и јас сум слушнал за тој Лазе сите го фалат може да отидеш до кај него :)

п.с. Колку од прилика се хидрауличните дискови ???

kakvi diskovi sakas MAGURA ili??????sve zavisi so sakas da zemes?
na primer deore hidraulika ne e toa toa a suko e u pizdumater.od prilika asalen disk za edno trkalo so racka(hidraulicen) ke te kosta oklu 200-250 eura.
e sea ako nemas glavina za disk kje mora da zemes i toa negde plus 45-50 eura za asalna FORMULA glavina.ako nemas pa ram so ima dupki za montiranje na sepata ili viljuskata napred onda brat nov tocak.e sea govoram za mountain bike.za road bike neznam.baska sprintov gore ima kenda guma be????tocaki so vakvi delovi i kenda guma c c c c MAXXIS zakon.samo toa ili ritchie ili michelin.

ПФфффффф michelin :):) Робокап ти имаш точак...сакаш да возиш...возиш ???како возиш :):)

DuFFy напиша:
ПФфффффф michelin :):) Робокап ти имаш точак...сакаш да возиш...возиш ???како возиш :):)

imam scott usa yecora 2005 i vozam cross country skoro sekoj den do vrv na vodno,a nekad i nadvor od sk.

Епа штом возиш на водно супер...коа си слободен да идеме :):):) МАц)) 100% ке не дружи и J@ck

DuFFy напиша:
Епа штом возиш на водно супер...коа си слободен да идеме :):):) МАц)) 100% ке не дружи и J@ck

abe da ali sea imam ispiti i neam bas vreme za na vodno,vise se pacerishem i poziram na staza na kej.site znaeme zasto :)))

dexter напиша:
Frame - ALLOY 26"x17" MTB
Fork - ROCK SHOX JUDY-SL travel 80-100mm
Gear set - 27 SPEED SHIMANO DEORE DUAL CONTROL
Brakes - SHIMANO DEORE HYDRAULIC DISC BRAKES
Rims - HDP ALLOY DOUBLEWALL H32
Tires - KENDA KEVLAR 26"x2.10" BLACK A/V

Оваа веќе не се произведува, сега на нејзино место е Judy J4, изгледа точачево ти е постаро

ROBOCOP напиша:
brat da ides ti dokaj BIKE STOP u park do van gogh ili u vucko pozadi univerzalna ili da odis u denda u kozle i u beverli hills trgovskiot.ili da se raspitas po lugje za eden nov dukjan u kisela voda kaj gazda lazo(najbolja opcija).

Meне точакот ми е од кај него. Иначе продавницата ако добро се сеќавам ми рече ќе ја отворал после 20, ама не сум сигурен. Сепак он во станот во кисела вода си има работилница и таму поправа и продава ако ти треба нешто.
DuFFy напиша:
Дафи мене ми се иде од дамна немам отидено сакаш ли утре-задутре да идеме, од сабајле накај 8

krusha03 напиша:
Оваа веќе не се произведува, сега на нејзино место е Judy J4, изгледа точачево ти е постаро
Не знам дали е постаро.
Тука пишува дека е 2006-та модел.

Круша утре неможам ај ке видиме за задутре.....ми се иде и мене не сум бил одамна и јас :)

п.с. Декстер а да си земеш РАМ шо ке се заебаваш со Спринт :):):)за тие пари ке најдеш нешо валда :toe:

abe taa judy sl e stara viljuska i vise ne se prai uste od pred 2 godini,taka da GANCO prai prevara(BUGARI NALI).a da se javis kaj laze da ti sklopi top bike za 500 eura so RAM-ramka???/ako sakas broj od lazo da se javis kje ti daam.

ps.nemoj be sprin da kupues skart e ramot ne za drugo inace delovive se top.
inace ja iam ova samo so smenet prenos i gumi.iste e ramov sve samo prenos e smenet radi dotrajanost.

kolesa.scott.05.yecora.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom