Бајкингот во Скопје и пошироко

• Креатор на темата Креатор на темата krusha03
  • Време на започнување Време на започнување
Нишо изгледа......Абе ај ако можете да идеме у Вторник.....само за време да се договориме

А сакате денес поручек, еве сега за сега нема сонце, па околу 17:00 да идеме?

Абе 25 страни се договараме да отидеме и никако да отидеме сите заедно да го ебам :pos:

Денес од 5 саат баш иаме планови... :)

О да ве ебам а од 6 или нена да завршите до тогаш? Јас незнам утре дали ќе бидам слободен

Треба да праиме нешо со физички напор умешано...абе ај утре најбољи е ќе вииш :)
Него честито 1000ка

Епа дај утре поручек ке одиме.....ако биде вака без сонце.....и ако може круша....

Фала, фала. А да искористиме дур врне? Ќе имаме освежување нагоре :wink:
Него ај добро ако можам и ако е вака облачно идеме утре

Еј пред едно пола саат се вратив од водно. Тргнав од тука околу 3:30 на средно бевме со другаров околу 16:30 (15мин до таму и 45 нагоре). Маме му ебам кондиција немавме моравме два пати да застанеме (ги туркавме точаците по козјите) И јас стигнавме што стигнавме ритуал ни е да си запалиме свеќи во црквичката арно ама затворена. Се мушнавме низ една дупка во оградата и си седевме таму и кога другаров го збрка еден од биковите што си пасеа таму. :pos::pos::pos:
Сме се качиле горе на ѕидот и се помочавме од смеење.
Иначе на средно живо пиле немаше. Само 3 други пешки се качуваа и две коли видов друго ништо (нормално освен кравите). Седевме горе едно саат-саат и пентаесет минути и не фати тоа вториод дожд малку ама баш убаво не освежи. За надоле решивме по капиштец да се пуштине зашто е поширока, а оваа провалијава може да е обрасната многу. Ама како на едно место имаше еден вир со кал лом сме се направиле. Пола саат го перев точакон дома. Значи да знаете ова време нема живо пиле на водно

:pos::pos: шо сте си играле со биковите бре......
Јас сеа тргам накај водно:lud: ама тоа ти е

Јебига мислевме ќе врне па тркнавме до скејтпарк...не заеба времево.:wink:

Ај наредниов викенд не сум во можност ама тој по него идам на водно со вас.

,хе,хе,хехе,хе хеј народе, народе чујте и почујте! На 24 ден од месецот 8-ми по ред лето господово 2006-то ќе се случи првиот бајк натпревар од овој тип во нашата земја. А тој тип е дисциплината Урбан Тријалс, односно оние со точаците што сокаат низ град ако сте ги виделе... е сега уште повеќе ќе скокаат и ќе праат финтици во добар дух и расположение. Натпреварот е во организација на EVIL BIKERS TEAM од Скопје и икс-м-к-д од Интенрет. Дојдете на кејот од реката Вардар во Скопје, каде што плоштадот Македонија се спојува со Калето преку историскиот Камени Мост кој го реновираа пред некоја година и сега не е толку историски како што беше. Ете тука од година во година се создава една нова историја, а вие драги читатели ќе имате можност да бидете дел од неа. Опростете се со своите гревови од предходната вечер, и дојдете заедно да го проследиме овој настан. Тркалото се врти...

превземено од xmkd.com

Возам ТАРГЕТ средна висока класа ....ранг...да речеме дека 60 тина поминати километри не се проблем ...се разбира не оф роад....би ве замолил за информација за дукани со добра опрема...нацига , маички.....ви благодарам..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom