Бајкингот во Скопје и пошироко

• Креатор на темата Креатор на темата krusha03
  • Време на започнување Време на започнување
Bacillus gagous шо се секираш ман......до кај можеме до таму....и ке се одмараме ако треба нема да возиме до смрт :pos: а за патеките ке ги ислитаме јас сум за :):):)

Идеме утре сабајле у седум...малце рано ама тоа е...денот ќе ми биде фул еј

Ај да се собереме поеке луѓе бре......шо е ова само по 2-3 одиме :):)...ај кој може понеделник од сабајле......за да ни почне убо неделата......

Хмммммм сам да одам а ????.......:):) и да знаете дека сам ке си одам :motor::motor:

DuFFy напиша:
Хмммммм сам да одам а ????.......:):) и да знаете дека сам ке си одам :motor::motor:

Утре идам до Маврово, да видам шо е и како е за маунтбајк. :motor:

Така да не можам за на Водно. :nesum:

Harko напиша:
Чекај сега - планираш road или offroad тура? Јас имам и МТБ и road велосипед. Разликата при возење на асфалт од еднот до другиот е неверојатна. Ако одиш со МТБ, ќе ти биде многу потешко пред се поради отпорот на гумите. Поради тоа и ги сменив гумите на мојот МТБ и сега имам гуми за асфалт. Инаку јас имам искуство со долги патеки бидејќи дневно возам меќу 45 и 60 км, ама so road велосипед. Проблемот е што не можам да планирам ништо за Септември. Инаку сум за! Ај ќе се договориме.

Се разбира дека претежно по пат. Ќе треба да трасираме по кои патишта би оделе. Јас по автопатот одев и гадно беше, можеби по некој спореден пат би било поубаво.
Надвор од пат возење само кога ќе стигнеме кај пелистер, сакам да го искачам со точак.

Вторник Нова Македонија...7 саат сабајлечки
Дестинација средно Водно...
Кандидати?

Пак сами ке идеме а Мац :):):).....ај ако не се собереме поеке(од двајца :)) ке идеме таму накај среда-четврток мислам дека ке можам да соберам некој другари тогаш :):)

Не сум 100% сигурен ама може да дојдам. Само не сум возел точак месец дена така да кондиција за возење нагоре слабо, ако сакате да туркаме :toe:

Абе нема да се форсираме многу......

Абе јас до полицијата нема да стигнам, 30 дена само на журки идење, пиење ,јадење и не спиење си го прават своето

Ама земи си сајли зашо јас неам :pos::pos:

ЗНачи утре (вторник) у 7 саат пред Нова Македонија.....Ако сте за ве чекаме..јас и Мац)) 100% идеме.....до средно идеме бај д веј :pos:

Ej aj кај 8-9 саат, ако е многу топло ќе се качиме со такси, мислам дека 60ден по човек ќе му дојде. Јас ако доаѓам ќе дојдам со еден другар ама незнам дали ќе се довлечкаме во 7 саат сабајле

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom