Дали сте злопамтило?

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
не. Памтам зла ама не возвраќам со лошо. На тој/таа што сака да ми наштети едноставно го/ја игнорирам. Е сега кога си го бара тогаш нема тука што...

не баш...коа ќе ми помине лутината заборавам....шо ме нервира некогаш,оти некои луѓе не заслужуваат да им прозборам пак!

pamtam zla, ama retko vrakam so loso

Да, сум злопамтило. Посебно паметам зло од личности кои не ми се толку мили при срце. И после само сум си мирен и чекам да дојде погодниот момент за да вратам со иста мерка.

не. памтам зла но никогаш не враќам.

По природа не сум којзнае колку злопамтило.
Зависи од тоа колку ке успее некој/а да ми го пукне филмот. До сега има неколку среќници од тој тип, ама ги памтам и кога тогаш ке се заврти тркалото.

NIppI напиша:
не баш...коа ќе ми помине лутината заборавам....шо ме нервира некогаш,оти некои луѓе не заслужуваат да им прозборам пак!
и никогаш не се одмаздувам! се потпирам на тоа дека тркалото се врти и дека животот ќе им врати кога најмалце очекуваат...
ти мене со камења,јас тебе со леб...така нешто би дошло :)

не сум злопамтило ак прам нешто лошо лошо друг ден заборам што имам напраено

Zavisi za sto, ako e nesto golemo... I te kako!

edino ako e od golem stepen nesto togas da ali u globala ne

уф да, памтам, ама не враќам. шо да праам, ми останува во мозок јбг. особено кога некој што ми значи ме "дирнал", ама брзо простувам.

jas sum edno glupavo zlopamtilo... gi pamtam rabotite dodeka uste se zezski.. ke smislam nekoj plan za kontranapad.. i.... utredenta ke go zaboravam i se ke bide kao porano:):smir:

Никогаш не бев злопамтило, и заради тоа што многу им верував на луѓето и простував, бев секогаш повредувана.
Затоа, решив да се променам, можеби на полош начин ... така што, нема да верувам на никој, и ќе се трудам да внесувам помалку емоции во односите со луѓето и во работите што ги правам. Тоа не ми успева баш најдобро, сепак, јас сум доста емотивна личност. :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom