Дали сте злопамтило?

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Простувам, ама не наполно,памтам и додека не вратам не можам да се помирам :toe:

So mojot najdobar drugar se druzev od koga znam za sebe i do lani sekoj mig go pominuvavme zaedno,idevme zaedno na skolo,izleguvavme,zaedno ucevme...Ama,lani se iskaravme pred polumatura i edna godina ne pravime muabet iako toj poveke pati sakal da se smirime...
Sami ke procenite dali sum zlopamtilo...

pamtam zlo,i se pravam na tri i pol,ama koga ke dojde vistinskiot moment tesko se odmazduvam
odmazdata e slatka...

za zal sum,sekogas prostuvam ama nikogas ne zaboravam,takva mi e prirodata i nemozam protiv toa kolku i da sakam,i sekogas se navrakam na onie rab koi me povredile ili na onie licnosti,pa se prasuvam zasto morase taka,zasto bas mene i sl.nekogas duri i sakam da vratam ako epten me povredile...

па шо знам една недела можи и толку ке заборам :)

mozebi zlo-pamtilo, ama ne zlo-vratilo... :):):)

Zlopamtilo sum za raboti koi smisleno bile napravena vo moja steta, i koga togas go cekam periodot za revanshizam....

простувам... доколку било случајно, ненамерно....
а додека ми било наменето мене, за да ми наштетат, тогаш не враќам ама не простувам

da ako mnogu mnogu mi zgresat. a obicno prostuvam ama bez prekaruvanje

Море какво злопамтило сум јасссссс. Све памтам и коа ке ме изнервира некој му го тупвам в лице

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom