Најубавото нешто што некој го кажал или направил за вас!

• Креатор на темата Креатор на темата IV43
  • Време на започнување Време на започнување
Најубавата работа
НАПРАВЕНА - ТАТКО МИ (мене):baeh:
КАЖАНА - СЕСТРА МИ (на дада бебето):kesa:

Кога ми рече: Жиле те обожавам!

najubavoto nestho sto mi se desilo ili nekoj sto go naprail za mene e toa shto sum doshol na ovoj svet...t.e. shto me rodila majka mi i me naprail tatko mi vakov lepotan xD

Мама.....цел живот е тука за мене, женава ако треба ќе се утепа од работа, со денови нема да спие само за мене да ми погоди, напати страшно ме нервира ама срцка е бе :smir:

Ае да, и ми го направи ќефот пиевме пивце у младински накај 9-10 навечер :icon_bigg

Najubavoto nesto sto go kazale za mene jas sigurno ne sum go cul,bidejki taka e najubavo,a najubavoto nesto sto mi go imat napraveno e toa sto moite roditeli me donele na ovoj svet.

Најубаво нешт за мене што некогаш ми е кажано е кога пред 7 ипол години еден другар ме праша дали сакам да играм Кантер што до ден денеска сум зафатен со тоа....

:olee:

Goddess шоубаво гушкање ми опна на школо, ми фалеше таква прегратка, топла.... многу многу не гушкам, ама сакам да ме гушкаат :icon_bigg од премногу често практикување со другаркиве премина у механичко гушкање, а мама дома повеќе ме гњави отколку шо ме гушка... :icon_frow
- И плус ружичка ми поклони :smir: :helou:

нешто најубаво што некој го направил за мене е пред 2 години кога еден другар ми го посвети турнирот и пехарот што го добивме како победници на еден турнир по фудбал и ке сум му вечно благодарен за почита.
а нешто убаво кажано па што знам другариве кога ке ме наречат е стварно си во мозокот тик тик ..

Најубавото нешо што ми е речено е "отворен ти е патентот"
Најубавото нешо со некој ми го напраил...ми го отвори патентот :D

"Иии, ама си ослабел.." - пред 3 години.. :)
Шала.. има други, многу побитни/поубави, ама ме мрзи сите да ги пишувам.

Сонцето мое...ми прости,што можам повеќе да побарам?!

:wub: Јас, си спуштив ролетна преѓе за да не ми бие сонцето во очи.

најубаво нешто што некој го направил за мене беше пред една година кога ми се расипа мобилниот и godfather ми го даде неговиот телефон и ми рече земи го и врати ми го кога ќе ти се расипит

Aleee напиша:
најубаво нешто што некој го направил за мене беше пред една година кога ми се расипа мобилниот и godfather ми го даде неговиот телефон и ми рече земи го и врати ми го кога ќе ти се расипит

а бе Aleee знајш дека сме ко браќа а ко ќе ти се расипит кажи ќе ти купам нов или ако си го сакаш тој ќе ти го напрам.

Ама и јас нема да го заборавам изненедувањето што ми го спреми за 18-от роденден

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom