Најубавото нешто што некој го кажал или направил за вас!

• Креатор на темата Креатор на темата IV43
  • Време на започнување Време на започнување
Викторија, тато и мама...се друго е ветер-се имаат напревено за мене!

Za mene samo edno: Ti Si najcudniot najzabeganiot najinteresniot i najintelegentiot covek
Valjda koa ke opnam nekoj trac da paga u koma celo drustvo od smea;))))))))))

Кога бев на екскурзија во Будва, бевме во една дискотека и ми се убаци еден непознат Црногорец у рамбовка со билдерска граџа :pos:, и ми рече...
“Ти си најубавата девојка што некогаш стапнала во Будва... Хочеш да се удаш за мном?“ :vozbud:

Откако го одбив предлогот за брак, проба да ме убеди кажувајќи ми дека има добар стан тука блиску, сам живее, бла бла... :pos: Што е најтрагично, озбилен беше. :pos:

Реално, типот беше маЊак. :pos: Никогаш веќе не идам во Будва. :nesum:

PSYtisfaction напиша:
“Ти си најубавата девојка што некогаш стапнала во Будва... Хочеш да се удаш за мном?“ :vozbud:
Првиот дел на македонски а вториот на српски ти го кажа?:vozbud::vozbud:
Како и да е ме пресмеа:helou:

Те сакам најмногу и премногу ми значиш!:back:
Не дека е кој знае што али е од човекот каде што чувствата се обостарни!:kesa:

RealGirL напиша:
Првиот дел на македонски а вториот на српски ти го кажа?:vozbud::vozbud:
Како и да е ме пресмеа:helou:
Не бре, таман работа. :pos: Само не знаев како да го кажам првиот дел на српски, а да не ги утнам падежите. :pos:

Koga bev na plaza vo Turcija proagjase eden crnec. I mi rece what's up my nigga? I pocnuva da me prasuva od koja drzava od Afrika sum... inaku imam golema afrofrizura

Еден дечко ми направи вечера изненадување кога праевме три месеци.Следниот ден раскинавме,јас бев таа што усра:kesa:

кога брат ми се врати од САД и ми рече : боже колку ми е добро дома со брат ми. (инаку пред тргнување во САД брат ми и јас се испуцавме последните денови)

Изненадувањето што ми го приреди мојот дечко:love2: за роденденот:smir:
а и сите пати кога Ray ми помага :helou: а за Walker4eto и родителите (добро не баш секогаш ама во глобала ми помагаат:helou: ) да не правам муабет :smir: :icon_bigg :ojea:

BoYd напиша:
Еден дечко ми направи вечера изненадување кога праевме три месеци.Следниот ден раскинавме,јас бев таа што усра:kesa:

Се случи уште поубава работа.Братучед ми ми напиша песна :vozbud::vozbud:

Моето најмило...најубаво нешто што го направил е што постои во мојот живот!!!!!

Најубавото нешто што ми го има направено Анастазија е тоа што ми се појави во животов...
А најубавото нешто што некој воопшто ми го има кажано е исто така од Анастазија:

ги имаш најпрекрасните жолти очи на свет и најубавото тело што можам да си го замислам...

т.е. има повеке убави работи ама оваа прва ми текна затоа што е и мегу првите убави работи што ми ги има кажано...

od mama i tato najubavoto nesto sto sum dobila e samiot zivot koj sto blagodarenie na niv mi e prekrasen

os sestra mi go dobiv najslatkoto vnuce na svet koe mi pretsavuva svetlina togas koga se okolu mene izgleda crno

a od decko mi sum dobila bezbroj pokloni,iznenaduvanja i prekrasni momenti od koi bi izdvojila:eden prekrasen vikend na mavrovo sami jas i toj,edno slatko zivo zajce,i najubavo od se bese koga pred edna godina klekna pred mene so presten vo raka i mi rece IRENA iako si mn luda i otkacena te sakam najmnogu na svet,ke se omazis li za mene.me iznenadi mn ali bev i seuste sum mn mlada za takvo nesto pa morav da go odbijam

eeeeh...koa lezev u bolnica i koa mi dojdoa drugari od klas so eden kup sareni baloni, so ogrooooomna masna :smir: epten se izraduvav toas...balonite edvaj gi vnesoa u sobata i poso zafakaa mesto, moraa moite da gi nosat doma :) cim zafakaa mesto, zamislete samo kolku mn imase :)

Koга љубовта на мојот живот помина 6000км за да ми даде прстен и да ми каже колку многу ме сака!:back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom