karan
бивш поет, плукач, вљубеник во слободата
не знам кај да пишам,па ај тука...
Македонците во Грција потрошиле за одмориве 100 милиони евра...срамота,само толку ќе пишам.
Ова е најголемата глупост.
Од каде оваа информација?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не знам кај да пишам,па ај тука...
Македонците во Грција потрошиле за одмориве 100 милиони евра...срамота,само толку ќе пишам.
И мене не ми се допаѓа тоа што имаат таква политика Грците но, ако гледаш така ни Бугарите ни Албанците не се подобри. Како и да е јас не сум отишол во Грција од распадот на СФРЈ. Не одам бидејќи не се осечам најслободно за одмор а и не сум по плажите. Кога бираш место за одмор и тоа се зема во предвид несакам да неможам да кажам од каде сум ако ме прашаат. Но, неможам да им се мешам во изборот на другите луѓе ако сакаат да одат во Грција нека одат сами си ги трошат парите ако не им смета тоа нека си прават што сакаат.Бла бла бла...и после зошто не викале овци се прашувате ?!
Глеј колку и да нудат ефтини одмори,треба да се размисли добро дека таа држава не не признава нас како држава,место Македонија не вика Скопје,што е срамота,иритирачко и омаловажувачки,а со самото тоа што не ни ја признаваат државата,фактички не не признаваат и нас Македонците,а дел од нас се ептен токмаци од Македонци,ја полнат грчката економска каса со 100 милиони евра,им го јачаат егото до Марс и назад,па така тие си добиваат сила се повеќе и повеќе да не навредуваат и омаловажуваат,а дел од нашите сограѓани пак ќе одат таму на одмор.
Зошто ?1
Затоа што нуделе ефтини одмори !!
Ма дај ти се молам,глупо,да не речам малоумно е тоа...
Не работи националната свест кај тие Македонци што отишле на одмор кај најголемите душмани и им ги полнеле џебовите,а со тоа колку толку им ја зајакнуваат и економијата,а како што пишав погоре,повеќе и повеќе им го јачаат егото.
За греота сме бе за греота,да земе тие што биле на одмор кај нив да ги погоди некоја радијација...
Вест.
кои отстапки ги прави ЕУ заради гејлада- не ми се верува
ama me utesi sega.......Па види,и Грците доаѓаат тука за многу работи како купување зелнчук и овошје,шишање,поправање заби,коцкање,туризам(слушам доста Грци го посетуваат Охрид) итн.На крај краева добиваме дел од парите што таму ги трошат нашите туристи.
зарем има поголем пенал од долг изразен во милијарди евра?Едвај чекам да дојде до пенали утакмицава