Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Ова ќе биде :vozbud::vozbud:

The Lobster (2015)

режисерот на грчкиот Dogtooth, снима филм со холивудски глумци. Импресивна екипа, а и содржината е bloody awesome!

A love story set in a dystopian near future where single people are arrested and transferred to a creepy hotel. There they are obliged to find a matching mate in 45 days. If they fail, they are transformed into an animal and released into the woods.

Run nigger run well the pattyroller will get you
Run nigger run well you better get away

[DOUBLEPOST=1401919832][/DOUBLEPOST]
Скоро се што напишав во мојата рецензија. Thank you Neil.

искрено почна да ми иде на живци типот

Everything wrong with CinemaSins

Последно уредено:
Уствари 90% од мислењава во темиве се поврзани со хајпот за некој филм. И затоа кога сите ти викаат дека некој филм е "EJ ЧОВЕЧЕ ЗАКОН МОРА ДА ГО ГЛЕАШ" имаш големи очекувања и затоа на крај се разочаруваш. Е за да нема многу разочараувања најпаметно ви е никакви очекувања да имате за тие филмови па на "голо" да оформите мислење за тој филм

Teshko
Koga vekje znaesh "KOLKU E JAK FILMOT ZNACHI" i deka "MORA DA GO GLEDASH" vo start e unishten

Aбе клокоти хипстерското да се најди мана во то шо другите бендисале :D не си врзувајте филмови.

Инаку лоша работа е. Мене ми се има лично десено да шуркам низ некои филмови, овој да го гледам, овој да го гледам, и така го одбегнувам неколку пати, онака сум го научил дека постои, сум го рангирал на негледано високо, па кога ќе дојде време да бидам спремен да се воодушевам, се заебувам. Некој рандом кој сум сметнал без очекувања може да ме израдува максимално. Во последно строго чешка школа цепам. Ептен се заминати....

Не си придавај толку важност :) (ако некој лично именувам, тагирам)

Еве едно предлоКче.

Последно уредено:
@Corvus a ja dovrsi li sfu? Priznavam znae da stane dosadna i monotona. Toa poso zalikuva na real life. Pa bolje ke go zivees negoli gleas. :D

Скоро се што напишав во мојата рецензија. Thank you Neil.
Нека направи ваков клип и за Армагедон :lol:

Со сите маани што некои луѓе му ги препишуваат филмот пак е брилијантен

Последно уредено:
Препорака за филмче, нешто за војниве у Ирак и Авганистан, War on Terror, CIA, и слични ствари. :D

Green Zone, The Lone Survivor, Body of Lies, Zero Dark Thirty, Hurt Locker, овие се некои што ги имам гледано и во глобала ми се сфиѓаат, па нешто слично на ова. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom