Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Препорака за филмче, нешто за војниве у Ирак и Авганистан, War on Terror, CIA, и слични ствари. :D

Green Zone, The Lone Survivor, Body of Lies, Zero Dark Thirty, Hurt Locker, овие се некои што ги имам гледано и во глобала ми се сфиѓаат, па нешто слично на ова. :)
Fair Game

Препорака за филмче, нешто за војниве у Ирак и Авганистан, War on Terror, CIA, и слични ствари. :D

Green Zone, The Lone Survivor, Body of Lies, Zero Dark Thirty, Hurt Locker, овие се некои што ги имам гледано и во глобала ми се сфиѓаат, па нешто слично на ова. :)

http://www.imdb.com/title/tt1821700/

Edge of Tomorrow - стварно јак. Том Круз - badass. Емили Блант :love: Малку потсеќа на Граундхог деј со сај-фај филмчиња, ама оцената ја заслужува. 8 и од мене.

Изгледан Maleficent, абе што им требало да ја менуваат приказната на крај, ја усра цела приказна :LOL: што знам мене ептен лошо ми изгледаше филмот, ќе му дадам 6, заради онака забавата која малку ја понуди. Алиса во земјата на чудата од Тим Бартон беше каде каде поквалитетно нешто, ова доста лошо. А и допрва ќе следат играни филмови од Дизни цртани, во 2015 доаѓа Пепелашка :вонзем:

Што е финтата со рејтингот? Каде го гледаше ти јас по торенти не можам да го најдам
Малку луѓе го имаат рејтувано изгледа. Вообичаена работа кога ќе изелзе странски интересен филм

waar може веќе пола година го држи тој рејтинг на имдб, ни паѓа ни расте. Никаде ни ја не сум нашол торент за него.

Малку луѓе го имаат рејтувано изгледа. Вообичаена работа кога ќе изелзе странски интересен филм
Не е толку малку 20 000. Инаку од трејлерот видов доста квалитетно направен како да е холивудска продукција да е

daj nekoj od filmomanive nek mi objasnit so se izdesava vo filmov Triangle.. ni na internet nemozam da najdam niso ili taka e namerno napraen? :D

Non stop Добро филмче во поновиве времиња се нема видено ваков филм вакви филмови се правеа во 90те гледано тие филмови од денешна перспективна не значи и за нон стоп(па другите идни нови да кажуват и за овој дека бил корпа) тоа се корпа филмови со некој не добри сет негативци и не толку добри хероји како лиам нисон во случајов уше еднаш се покажа како херој кој за жал тргна во овој жанр тс го ангажира на овој жанр во подоцните години од животот иако растура за 60 години уф

Сценава ,,,,уште нема гиф за сценава или јас не сум нашол?

Последно уредено:
Значи вреди да се гледа Non stop иако спаѓа во веќе видено категоријата?

Значи вреди да се гледа Non stop иако спаѓа во веќе видено категоријата?

Мене последниве 4 од Нисам ми се исти. Двата Taken и тој со амнезијата, Овде различно е што дејството во авион. Уште се чудам шо толку глава губат по филмов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom