Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
не е за тука ама морам да си кажам
не се дупнав од симињање филмови задњиве 2 дена... не!
не сум ја крив 250gb шо дадоа ти хоум
mv5i4p.png

@Anon

Добар избор на филмчиња...само Соларис, боље глеј го оригиналот од Тарковски ;)
Го видов на листата Angel Heart...уште еден одличен хорор-трилер како него, ако не ти е гледан - Jacob's Ladder (y)

еве ја листата по која одев... одамна ја имам, не знам од каде па се решив веќе еднаш да симнам се
тие што ги нема на торентот значи веќе сум ги имал симнато :)

1292547351443.gif

Се гледа дека некој со добар укус ја праел листава ...:) Ќе се изнаглеаш интересни и квалитетни филмчиња. (y)

Го има Jacob's Ladder :) a и другиов од Тарковски - Stalker...
...само не знам што ги стаиле и Vanilla Sky и Open Your Eyes, пошто Vanilla Sky е (потпуно ист и непотребен) римејк на Open Your Eyes.
Visitor Q од Т. Мике, да те предупредам, бајги гаден филм!
Овој краткиов, францускиов La Jetee од 1962 го предложив у темана кратки филмови ама никој не ме ни рецнал изглеа :); според него е направен 12 Monkeys.

не е за тука ама морам да си кажам
не се дупнав од симињање филмови задњиве 2 дена... не!
не сум ја крив 250gb шо дадоа ти хоум
mv5i4p.png
Ќути, поише и не заебаа, јас пред 3 дена ги поминав тие 250гб, се заборавив... Сеа не можам ни последната сезона од TBBT да си ја симнам...

еве ја листата по која одев... одамна ја имам, не знам од каде па се решив веќе еднаш да симнам се
тие што ги нема на торентот значи веќе сум ги имал симнато :)

1292547351443.gif

А каква е листава уствари? Филмови со неочекуван крај? Добри филмови? Или?

Ќути, поише и не заебаа, јас пред 3 дена ги поминав тие 250гб, се заборавив... Сеа не можам ни последната сезона од TBBT да си ја симнам...
Кои 250 gb и зошто јас не сум благовремено информиран???

Кои 250 gb и зошто јас не сум благовремено информиран???
Ти си далеку, кај вас покасно доаѓаат новостите...
Иначе, пред 2-3 месеци ги дуплираа пакетите, мислам дека знаеш, епа од 150гб, го дуплираа на 250 :) (не прашувај како е ова дуплирање)

Е па добро, јас од 15 на 30, ако е тоа тоа, се е ок. Мислев да не имало нешто а да не сте ми кажале, ќе ве поништев еден по еден :)

Visitor Q од Т. Мике, да те предупредам, бајги гаден филм!
ги имам гледано a serbian film, salo и the human centipede ;)
А каква е листава уствари? Филмови со неочекуван крај? Добри филмови? Или?
Извини, не знам. А и боље што не знам, поглупо ми е кога очекувам нешто од филм. Иначе мислам дека е микс од се(мајндфак, добри филмови, филмови со масс тензија).

ми треба добар филм со тешки дијалози во стил на Meet Joe Black или слично, ме фасцинира филмот, кој не го гледал да го гледа, врв на глумата на бред пит !

ми треба добар филм со тешки дијалози во стил на Meet Joe Black или слично, ме фасцинира филмот, кој не го гледал да го гледа, врв на глумата на бред пит !

Пробај со Magnolia, A Few Good Men, High Fidelity. Додуша овај последниов не е баш тежок филм, ама дијалозите и монолозите се цитат до цитат. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom