Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Псајсајд vs Елена Салваторе е новата епик битка на форумов најверојатно![]()
На која тема ?
Оди у серии прошарај![]()
Omilena serija. Psy go izbrisav ednas poso maka mi stana za devojceto, psy mi bese guru za filmovi na moite pocetoci na forumoti ja bev izgubenA ko elenaAli devojceto e drsko si go bara pa ke go ostavam da je pojede.
![]()
Па добро треба да провериш прво, според имдб филмот ќе почне да се прикажува за 10 дена така да сега двд скринер е како да добиеш на лотаријата на Грујоомг трета+ двдскринер снимка
АНОН анон Анон АНон аНон аНоН Anon AnoN ANON aNON @Anon kade si? lugevo dvdscr postiraat![]()
Добро де, има и добри дивиди скринериомг трета+ двдскринер снимка
АНОН анон Анон АНон аНон аНоН Anon AnoN ANON aNON @Anon kade si? lugevo dvdscr postiraat![]()
3. Despicable Me 2
Во некоја ваква листа мора да има и анимиран филм. DM2 оваа година е трет филм по заработка низ целиот свет и со право. Анимираната авантура на Гру и минионите за мене е дури и комедија на годината (од тие што ги имам погледнато). Веќе се шушка дека ќе има следен филм само за минионите што баш и не знам колку би било добра идеа, но дефинитивно DM2 е еден од фаворитите за Оскар за најдобар анимиран филм (што најверојатно ќе оди кај Frozen). Сепак DM2 нуди забава за сите возрасти.
За болдираното: Нема! Оскарот ќе оди кај The Wind Rises најверојатно, иако тешко дека ќе имаме шанса да го гледаме пред Оскарите.
Инаку, и јас мислам дека Despicable Me 2 е супер филмче и навистина добра комедија. Сепак, моите симпатии за годинава се кон Epic и The Croods. Особено The Croods.