Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Еве една интересна листа :icon_lol:

Majндфак мувис шо би се рекло, ако некој некогаш побара.

now u c me од Sparks е сјебана снимка, измешани се 2 сцени и една сцена фали
ја нема на јифи...

пратете линк ако најдете добра снимка

now u c me од Sparks е сјебана снимка, измешани се 2 сцени и една сцена фали
ја нема на јифи...

пратете линк ако најдете добра снимка

за оваа од замунда збориш

Now.You.See.Me.2013.EXTENDED.720p.BluRay.x264-SPARKS.torrent ?

Ја го глеав у четвртокот у Синеплекс, јбг ми се одеше во кино а се друго што се даваше беше sucks :oops: .
Одличен е, јас му дадов осмиче (y)

Јас го гледав од Јифи, супер снимка е околу 900мб. го имаш на АренаБг, на Пиратите и на Кик Ас

не е супер, истата е од Спаркс и на јифи
затоа ја извадија од официјалната страна, останат е торентот само по други тракери

00:56:20 is missing a scene
1:26:25-1:27:03 is out of place, it belongs at 1:37:04
1:54:30-1:55:22 is out of place, it is a repeat of 1:24:30

^проверено ова и кај мене, а и уште многу други коментари

Ова го приметив и не сфатив што е финтата ама те тоа било
ја не ни стигнав до таму, прекинав уште кога видов дека фали сцена и ја повторуваат старата на ~56мин
не дека ќе смени многу ако се гледа филмов и на таква снимка, ама ај ќе чекам ја нова

btw Anon врати ми се мене, гледаш вот бот е, сјебани снимки става

значи џабе пробуваш, еве сеа ми стигна известување и таман се израдував дека ќе пишува вот ме тагнал коа видов плах со тоа темно плавиот кент си шит кептн аватар ми се стемни уше толку

Now.You.See.Me.2013.EXTENDED.RERIP.BDRip.X264-SPARKS
или
Now You See Me 2013 EXTENDED RERIP SUBFiX BDRip X264-SPARKS

wot <3 немој срцка да се нервираш што овој плах вика дека ставаш сјебани снимки, јас ќе ја опраам <3

дајте некој страна да пребарувам филмови по жанр да има сликичка од филмот и да има опција за поджанр и сл.

Да не речите ги кријам најјаките филмови, десетина дена откако е излезен Clear History HBO филмот на Лари Дејвид и компанија. Го изгледав денес и го добив очекуваното од филмот, а тоа е дека хуморот е типичен CYE стил. Голем дел од разговорите се импровизација, приказната е интересна, актерите се кој од кој (wot го има Кени Пауерс), и... Филмов има потенцијал да си створи култ, штета што е само тв филм и ништо поголемо. Од мене има чиста десетка, не знам што друго да кажам. пинг grande-juve за секој случај ама и онака темава е најпосетена. Да го гледате! :rolleyes:

^
Којзнае од кога го имам на вочлист и забораив да го симнам, така да ефективен пинг :)

Инаку The Great Gatsby 6ka

Инаку The Great Gatsby 6ka

zo6to? Слабата приказна без импакт нели, ам визуелно.. :drk:

Iron Man 3 од мене 3ка. МноОоОоООООооооооОоООООоооогу клише моменти.

Инаку неможам да го изначекам победникот на годишниот Palme d'Or, лезбејската драма.

http://www.rottentomatoes.com/m/blue_is_the_warmest_color/

100ка!

zo6to? Слабата приказна без импакт нели, ам визуелно.. :drk:
Приказната слабичка, да, тоа многу поише ценам од ефекти, посебно што драма е филмов. Визуелно изгледаше одлично, тука нема збор, ама доста делови многу ме потсеќаа на Sin City и некако не ми одговараше тој стил за Големиот Гетсби, дури смешно ми беше, тоа отприлика...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom