Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
The Room e isto taka dobar mind fuck film. Celo vreme ke se cudis sto si gledal i najbitno, od kade poteknuva Tomi Vaso.

Уште од сега можам да претпоставам дека филмов ќе има 3.7 на IMDb..

Ако менуваат сценарио и се останато, ќе биде. Затоа и прашав. Денес го видов прв пат филмот, и прво ме асоцираше на тој од '93. Гледам и екипата е сосем друга.

Ако биде копија на стариот, ќе биде над 7 сигурно.

Ако менуваат сценарио и се останато, ќе биде. Затоа и прашав. Денес го видов прв пат филмот, и прво ме асоцираше на тој од '93. Гледам и екипата е сосем друга.

Ако биде копија на стариот, ќе биде над 7 сигурно.

100% сум сигурен дека ќе биде комплетно спортивен од тој до 993та.

Јас The Killing не ја гледам, ќе гледам римејк на Сталинград... шо ве глеам за никаде.

Режисерот на Oblivion ќе го режира долго одолговлекуваниот The Twilight Zone филм..
Koга сме кај уништување класици.. :facepalm:

А Ио, да гледаш Killing, знаеш дека секогаш сум во право. :cool:

На њот му лежи, прав пратеник е. Ќе земе збор, ќе каже нешто што никогаш не си го кажал и ќе почне да го побива ред по ред. Тој си го губи времето овде, не јас.

Ја са стране само посматрам тај свееет...

Не гледам на тоа како губење време, туку ширење вкус или елиминирање на невкус во ветената земја.
Политички системи и сите разгранувања ми беа досадни, ама Човекови Права пример ми беше боза.
Затоа се залагам овде, човечко право е да не си губи време на веќе-видени филмови со has-been актери само оти некој му зачукал 8ка оти по некоја логика го сфатил како трибјут на 80тите. Никој не вреди да си потроши времето на филм кој му е продаден како 8ка. Justice must prevail! Toa e елиминирање невкус, а ширење вкус е кампањата против недогледување филмови. Гатсби на 20минути исклучен.. цц.. време е да се откажам јас од тебе, јас со Ајс ќе си зборам, ти со Бомбастичен Дрогираш за коли, цицки и експлозии.

Инаку, предлози за филм vs. филм?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom