Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
^ Обавезно да го догледаш

Ма да ако си се згрозил на таа сцена и мнооооогу паметен потег си направил што си го прекинал.

Oldboy e филмиште и пол. Само штета шо оргиналот е прескокнуван (допрва уште повеќе) од вакви ко Pluh. :D

Kick-Ass, кул филм.

Big Daddy, badass.
1337598-kick_ass_big_daddy_poster.jpg

Предлог за филм за @Iceboy и @wot
Pacific Rim

Вие двајцата разбирате вакви работи. Ајси, имаш mega-size машини овде, вистинска работа. И тие ванземаљците... Годзила и Кинг Конг во споредба со нив се како Мечето Ушко. :)

Рецензија ќе следи... најверојатно...

Го гледав трејлерот за америчкиот Oldboy. Ги има буквално истите сцени од оригиналот. И истите дијалози. И истите тепачки...

Па за кој стап го правеле ако е се' исто, креативноста на Холивуд е на дно во моментов, до 2000та што се направи се направи после тоа слабо, многу слабо. Почнаа да се прават римејкови на филмови од пред 20 години :facepalm: copy-paste комедии и продолженија на легендарни серијали од минатото :confused:

In Bruges чуден филм не сум сигурен дали ми се допадна или не.

Што е финтата со кошулата на Фарел, забравиле ли да однесат некоја друга облека на снимањето во Бриж.

ау конечно некој да изхејта Холивуд, мислев дека ќе умрам без таков хејт последниве неколку дена
i kinda started to miss those

Предлог за филм за @Iceboy и @wot
Pacific Rim

Вие двајцата разбирате вакви работи. Ајси, имаш mega-size машини овде, вистинска работа. И тие ванземаљците... Годзила и Кинг Конг во споредба со нив се како Мечето Ушко. :)

Рецензија ќе следи... најверојатно...

Atlantic rim добар е, сличен на pacific rim?

Iron Men 3 го гледам сега, на почетокот не е ништо посебно за понатака ќе видиме, иначе Пацифик Рим излезе?

Atlantic rim добар е, сличен на pacific rim?

Атлантик Рим е филм заебанција на Пацифик Рим. Не е пародија туку е ефтин филм кој што поради сличното име со познатиот филм се надева дека ќе оствари лесни пари.
Има една продукција која што прави такви филмови со слични имиња како и познатите блокбастери.
Пример ден-два пред да илзеле Iron Man они би пуштиле филм "Мan of Iron" ако ме сфаќаш :)

Iron Men 3 го гледам сега, на почетокот не е ништо посебно за понатака ќе видиме, иначе Пацифик Рим излезе?

мхм, во кино :)

In Bruges e закон филмче,посебно ми се допадна хуморот во филмот.

• Ми се допаѓа
Reactions: Nro
In Bruges e Guy Ritchie style?

Да,не е баш филмот добар ко Снеч ама во секој случај би ти препорачал да го гледаш,посебно ако сакаш Бритиш хумор и филмови ко Снеч,Две исчадени двоцевки и тн

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom