Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
american-beauty-gif.gif

39c4a2815f0fdd2b73d09f6e00ae3fd6--american-history-x-movie-tv.jpg

Kolku e ebeno u pravo dzejkki

tumblr_lpe87rVK2A1qkme93o1_500.gif

:pos:patrik svejzi go jadese kurot od togasniot 21 godisen dzejk
tumblr_mwr5o30DYY1r4xn09o2_500.gif

Ke lupav use ali ajde plus malce da se razigra temava ej da i minuta za sitel hehee ts thelma de
she is such a sweet girl plus tatko i trebase da ja kine na pocetokot kakvo otvaranje na film vperena puska kon kjerka ti poso znaes deka ke ti napravi sranja :pos:
5343e6fb97583d23bafc4c3b10995782_CB-thumb_320x320.jpg

Ајде да ве видам, кој ќе погоди најмногу. За 5 дена ги објавуваат номинациите. Секој нека постира по 10 наслови на филмови кои мисли дека ќе бидат номинирани за најдобар филм, до тогаш. Па на крај ќе ги сумираме резултатите. :P
...ама во другата тема, за да не пребарувам низ темиве, pls. КЛИК ТУКА.

Само што го изгледав The Foreigner. Многу јак филм, предобро режиран, со добар кастинг, интересна приказна, би рекол повеќе слоевита, ми ги задоволи очекувањата и воопшто се она што го барав од овој филм. Браво!

Incendies каков филм,се чудам како до сега не сум го изгледал,фантастичен француски филм со ненормално јак крај.
https://www.youtube.com/watch?v=rOOmQEsdaxg Една од најдобрите сцени што сум ги гледал во некој филм.

Реков ќе црпнам некој предлог филм, овие педерската ја фатиле во темава....:(

Еден: јас не гледам вестерни
Друг: јас не гледам научна фантастика
Трет: мјузикли, бљааак!
Четврт: мразам филмови со старци
Петти: не гледам филмови со педери...
Предрасуди, предрасуди everywhere!
И вие сте ми биле некои филмомани!

P.S. Because месишта и крвишта што се влечат по земја се факинг awesome и права уметност, ама двајца педеришта да се бакнуваат... БЉАААК, ГРОООЗНО!

Just saying. :rolleyes:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom