Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
мешате баби и жаби...факт е дека има и мажи и жени што спиеле со продуценти, директори итн. за улоги, ама друго е своеволно да спиеш и да се курваш за профит и унапредувања во филскава индутрија, друго е некој некој да те уценува, силува, да се изживува или како идиотов Луи Ц.К, фетиш му било да мастурбира пред жени, па ајде пред колешките од индустријата!

и сето ова ништо нема да смени, неколку души ќе го искркаат за сите пари, како Спејси, и ќе си продолжат со ист ритам..
Не ме сфаќај погрешно и јас сум против овие што напаѓале сексуално, присилени без нивна воља итн. Ама муабети од типот на Луис Си Кеј не натера да го гледаме кај што си го мава ми се што знам, тешко ми да е поверувам дека не следела услуга потоа.

Последно уредено:
Излегоа троловите од подрумите, ги искористија своите 5 минути откако претходно за присуство на чинот си добија привелегиран статус во кариерите, замисли каков терор е да гледаш некој да маструбира пред тебе? ШОКАНТНО!

Интересно филмче "mother!", дефинитивно мислам дека важи тоа што го викаа сите или ќе ти се допадне или ќе го хејташ.

За некоја недела ќе излезе и на торент изгледа....сега за сега остануваме со ова:

Прегледај го приврзокот 180133
Кој тракер е ова?
Не за содржината, не ми е познат лејаутот :D
Излегоа троловите од подрумите, ги искористија своите 5 минути откако претходно за присуство на чинот си добија привелегиран статус во кариерите, замисли каков терор е да гледаш некој да маструбира пред тебе? ШОКАНТНО!
А замисли па по телефон да слушнеш...

Да не се разбереме погрешно, секако дека не е во ред и дека е глупо но другите луѓе најчесто коментираат за „жртвите“ како ураган да им го срушил домот, блиски да им биле жртви на терористички напад...

другите луѓе најчесто коментираат за „жртвите“ како ураган да им го срушил домот, блиски да им биле жртви на терористички напад...

wiYBhym.gif

Наскоро ќе се пријават и жртви на Стивен Хокинг, вознемирени од неговата перверзна насмевка и исто таков поглед, како и од муабетите за Big Bang, Black Holes и други настраности кои ги соопштувал на поголеми групи луѓе во различни прилики. Хокинг не е филмска ѕвезда, ама е, како што сега викаат младиве, „целебрити“ :) .

btw, што се случи со Бил Козби?

Не за содржината, не ми е познат лејаутот :D
Yeah, right! :cool:[DOUBLEPOST=1510390597][/DOUBLEPOST]Малку доцнат од Академијата годинава, конечно ги објавија анимираните филмови кои се пријавиле во трката за Оскар. 26 на број, нема некои изненадувања со непријавени филмови, како на пример: Ratchet and Clank лани. Обично секаде ќе ги најдете по азбучен ред, јас ви ги "презентирам" според шансите што мислам дека ги имаат за номинација:

Сигурни номинирани, еден од двата веројатно ќе биде и оскаровец:

1) COCO (Pixar)
2) THE BREADWINNER (GKIDS)

Останатите 3 номинирани, иако не се многу сигурни:

3) THE LEGO BATMAN MOVIE (Warner)
4) BIRDBOY: THE FORGOTTEN CHILDREN (GKIDS)
5) FERDINAND (Blue Sky)

Може да се вмешаат во трката и:

6) LOVING VINCENT (Good Deed Entertainment)
7) THE BIG BAD FOX AND OTHER TALES (GKIDS)
8) CARS 3 (Pixar)
9) THE GIRL WITHOUT HANDS (GKIDS)
10) MARY AND THE WITCH'S FLOWER (GKIDS)
11) A SILENT VOICE (Eleven Arts Anime Studios)

Можни изненадувања:

12) DESPICABLE ME 3 (Illumination)
13) THE BOSS BABY (DreamWorks)
14) CAPTAIN UNDERPANTS: THE FIRST EPIC MOVIE (DreamWorks)
15) ETHEL & ERNEST (Europacorp/STX)
16) WINDOW HORSES (NFB)
17) IN THIS CORNER OF THE WORLD (Shout! Factory)
18) MY ENTIRE HIGH SCHOOL SINKING INTO THE SEA (GKIDS)
19) NAPPING PRINCESS (GKIDS)
20) CINDERELLA THE CAT

Аутсајдери:

21) THE LEGO NINJAGO MOVIE (Warner)
22) SMURFS: THE LOST VILLAGE (Sony Animation)
23) MOOMINS AND THE WINTER WONDERLAND
24) SWORD ART ONLINE: THE MOVIE — ORDINAL SCALE
25) THE STAR (Sony Animation)
26) THE EMOJI MOVIE (Sony Animation)

Не се пријавени:

27) ROCK DOG (Summit)
28) MY LITTLE PONY: THE MOVIE (Lionsgate)
29) LEAP! (The Weinstein Company)
30) THE NUT JOB 2: NUTTY BY NATURE (Open Road)

Годинава можеби ќе има измени во она што сме навикнати да го гледаме меѓу номинираните (пр. секогаш има филм на Disney/Pixar, Aardman и GKIDS секогаш добро поминуваат, Studio Ghibli обично имаат свој претставник, исто така, и обично има некое изненадување од земја што не е САД или Јапонија). Причина: има измени во начинот на гласање. До сега можеа да гласаат само група на членови кои на некој начин се поврзани со светот на анимацијата, од сега ќе можат да гласаат сите членови на Академијата. Па ќе видиме дали ќе продолжи трендот да се поддржуваат малите независни филмчиња, дистрибуирани од GKIDS, и сл. или ќе бидат фаворизирани некои "големи" студија кои немале огромни успеси традиционално, како Blue Sky, Illumination, Sony, Warner, Dreamworks...).

Последно уредено:
А дали Луис ЦК ќе се изјасни како нон бајнари транс жена сега?

Абе, не сум ја феминист ама пак ги сфаќам овие, исто како и вие фановите на Луис треба да признаете дека ова е заебано.
Холивуд е заебано место кај шо притисокот и заканите за работа испаѓа не биле конспирација.

The invisbile guest, filmishte!!!!111

Edinstvena zamerka mi e, kako mozese da ispadnat roditelite takvi master mind, i toa odnesuvanje i "profesionalost" od strana na soprugata negova da izigrava kako advokatka, osobeno na nekoja taka iskusna pred penzija, ednostavno... i kako mozese da pogresi negoviot advokat vo pogled na vremenskiot interval koga bi trebalo da stigne ovaa i da zboruva so tuzheniot? I kako ne ja pozna po glasot?

Who the fuck is Luis si kej[DOUBLEPOST=1510446072][/DOUBLEPOST]
The invisbile guest, filmishte!!!!111

Edinstvena zamerka mi e, kako mozese da ispadnat roditelite takvi master mind, i toa odnesuvanje i "profesionalost" od strana na soprugata negova da izigrava kako advokatka, osobeno na nekoja taka iskusna pred penzija, ednostavno... i kako mozese da pogresi negoviot advokat vo pogled na vremenskiot interval koga bi trebalo da stigne ovaa i da zboruva so tuzheniot? I kako ne ja pozna po glasot?

Се тоа да беше објаснето и логично немаше да се деси пресвртот. Затоа филмот е океј, али ништо посебно генијално :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom