Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А Виплеш?Прво го гледав Интерстелар и мислев дека е најдобар филм за 2014. После го гледав Бојхуд и си реков и овој е најдобар филм за 2014. После го гледав Брдмен и мислам дека е најдобар филм за 2014. Факинг мастерпис. Ги жалам другиве филмови номинирани за оскар. Сите заедно да ги споиш не вредат колку Брдмен.
Виплеш ми беше добар, ама не нешто особено добар, туку онака, моментално добар и минлив. Брдмен мислам дека останува...А Виплеш?
Според мене не е подобар од Брдмен али не е ни далеку![]()
И мене. Али секако има пролазна оценка затоа што многу ми личи на една форумџика.Мене ми е многу просечна глумица. Naomi Watts на пример е класи над неа.
Сеа видов. Фала ти.
Иначе добро, очекував дека ќе му се свиѓа, ама не очекував дека ќе му лупне 5ка оти е @wot и некад глуми хипстер кога не треба. Ама апсолутно се согласувам со неговата рецензија и мило ми е што му се свиѓа.
Друго прашање, дали ти @wot сметаш дека Бојхуд сеуште заслужува Оскар во конкуренција со Бирдман, во било која номинација.
Знам, многу тагови и прашања, but peace bro.
Interstellar ми беше најдобар филм годинава, сеедно кој ќе земе оскар. Birdman е убав филм и интересен е моментот со камерата ама далеку од најдобар.
Оваа Emma Stone не е убава ама има некој шарм и ептен е јебозовна. Michael Keaton и Edward Norton одглумија на ниво, не очекував ништо помалку од нив нормално.