Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
http://www.imdb.com/title/tt1424432/

IoSonoInterista мислам дека имаше убава рецензија за филмов, ако си љубител на формула нема промаршување.

п.с. Абе каква формула, секој треба да го изгледа филмот за Сена, емоционално возење.

Senna e zadolzitelno cetivo. Najdobar sportski dokumentarec.

И кога Фурлонг беше отиден со дрогите за да учествува во нов проект.

Пропаднат талент.
Сликава подоле симболично ме потсеќа на неговата упропастеност после таа улога.
Furlong-in-American-History-X-edward-furlong-27241932-853-480.jpg

Искрено дали веќе премногу имаме филмови базирани на вистински настани, или сум презаситен од преценети Оскаровци, мислам на оние типичните Оскаровци (не филмови како Birdman или Whiplash) ама The Imitation Game не ми беше ништо wow колку што прочитав од рецензиите. Освен глумата на Камбербач, која е вредна за Оскар, и ете интересната сторија за Енигма за која досега немав слушнато, друго немаше ништо посебно да се издвои. Добар филм е да, ќе му дадам и 8 оценка ради добриот саундтрак и приказна, но самата атмосфера, самиот филм ми е веќе триста пати видено, ваљда како што реков има шанси тоа да е ради преголемиот број на филмови што ги има во слично издание во овој период од годината.

Патем, го изгледав денес и Foxcatcher и повеќе ми се допадна, подобар од Moneyball, полош од Capote (три филма има само Бенет Милер така да ете добра компарација).

За Imitation Game даваа трејлер во Синеплекс пред да почне Интерстелар и се чувствувам како се да сум видел од филмот. Цел беше раскажан во трејлерот.

Чисто сумњам сигурно се клонирал..пошто во волку филмови да глумиш во една година..:unsure:[DOUBLEPOST=1420760053][/DOUBLEPOST]Иначе 58 години има..млад е, ти пред време го "почина" :D

Братов на Џулија, во едно подамнешно време, наводно бил попопуларен од сестра си. Мислам дека не беше неталентиран, и дека можеше да има поуспешна кариера.

http://variety.com/2015/film/news/m...eys-petes-dragon-remake-exclusive-1201395921/

Уште го чекам да опали во некоја добра филмска улога....................................Штета шо некако после Декстер слабо му оди кариерата. Дали поради болеста од претходно, дали е презаситен со Six Feet, Dexter абер немам :)

Кај видоа сиротиве педофилија во видеово? Не само од точка, него и општо од виртуелниве мрежи ... Да земам да се крстам еј ..
пишуваше негде на некој коментар на јутуб дека песната е направена за татко и кој е ментално луд. Затоа го земале лудиов да глуми. :)

пишуваше негде на некој коментар на јутуб дека песната е направена за татко и кој е ментално луд. Затоа го земале лудиов да глуми. :)

Можеби не татко, али изгледаше како брат и помала сестра на прв поглед видеово, сепак "фамилијарна", ете како што викаш татко и ќерка. Мислам дека ова е резултат од хиперсексуализација во видео спотовите, па луѓево почнуваат сегде да гледаат секс (плус целава параноја со педофилиија во последнава декада..). Дури и кога преносното значење не е тоа.

Не сум воопшто негов фан, но изведбата во видеово беше интересна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom