Го копира Мајкл Медсен

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Јес!П.С. Бојхуд![]()

И кога Фурлонг беше отиден со дрогите за да учествува во нов проект.
Најевтино ти е да го избалансираш системот за да на секој спрат добиеш приближно ист проток на водата, со притегање на вентилите на испусната страна од радијаторот.[DOUBLEPOST=1420746416][/DOUBLEPOST]
ајде уште еднаш....

ako trgneme od toa deka za sedum metri kvadratni e potreben 1 kw togash tebe ti treba okulu 25kw kotel. No toj bi bil 25kw ako go koristish na maximum. tzlatko mozebi poveke znae, toj pravel presmetki vo sredno ako se sekava, no kaj tebe ke treba 30kw kotel da stavish a za radijatorite ke ti treba dobro strucno lice da ti kaze/presmeta oti tuka ako ja utnesh, kako i vo izvedbata na samata instalacija, se ke e gjabe. Moj sovet: koga veke davash pari i vlozuvash, odberi strucni lica koi ke gi platish i da se napravi kako shto treba. Na takov sistem ima milion raboti koi mozat da trgnat na losho poradi NESTRUCNOST. ZATOA NE REZIKUVAJ[DOUBLEPOST=1420746416][/DOUBLEPOST]
ајде уште еднаш....
не би се сложил со ова што го кажа бар мојата не работи по тој принцип-Vtoriot kriterium za odenje vo defrost e interesen: ako kompresorot raboti NEPREKINATO 40 min odi vo 6 minuten defrost tri pati, pa cetvrtiot na 10 minuti.

Шиа ЛеБуф го достигна врвот на кариерата
http://tocka.com.mk/4/147419/vo-kafez-so-12-godisno-devojce-ova-e-promoviranje-na-pedofilija
пишуваше негде на некој коментар на јутуб дека песната е направена за татко и кој е ментално луд. Затоа го земале лудиов да глуми.Кај видоа сиротиве педофилија во видеово? Не само од точка, него и општо од виртуелниве мрежи ... Да земам да се крстам еј ..

пишуваше негде на некој коментар на јутуб дека песната е направена за татко и кој е ментално луд. Затоа го земале лудиов да глуми.![]()
Whiplash, да те спасам од лош предлогOcaj sum denes. Prviot sto ke me citira ke gledam negov predlog. Come on, fuck me up.![]()