Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој вика?Овде несмее ништо лошо да се напише, а?![]()
Овде несмее ништо лошо да се напише, а?![]()
Абе види, мора да биде препрепрепрепрепрепрепрепрепредобро напишано, и искрено, и искрено, и.... и најнајнајсупер. Тоа е стандард, and you should build on it.
Тибе, фцрква коќе појдиш лошо зборуваш??????????????????/
![]()
Овде несмее ништо лошо да се напише, а?![]()
se soglasuvam nie sto napravivme nistoСега на РТС случајно начекав, преубава емисија имаат србите за Тоше ...
Алал нека им е како ја изрежирале.
eve ti odgovor namesteno bese od negoviot zet i menazerka da toj zagine ako go najdam videoto ke ti go pustam okНајпрво да кажам - НЕКА ПОЧИВА ТОШЕ ВО МИР!!!
Искрено се надевам дека таму кај што е сега, конечно го нашол својот мир и спокој...На овој свет тој тоа не го имаше...Погледнете го ова видео и оценете сами за што говорам...
Што се обидува Тоше да каже пред кобната несреќа?
И за крај дали воопшто таа сообраќајќа беше "несреќа" или нешто друго? Не можам и не сакам да верувам во тоа...Ова видео доста ме потресе...
kamionot ne postoi toa da vi bide jasno seto ovaa e mestenka od menazerkata i zetot pocituvaniot stram da mu eЗначи, несреќа или не, никој не може да го оспори фактот дека шоферот шибал со 170. Каде е одговорноста?
Мада џабе се сега сите овие муабети, да го оставиме нека почива во мир.
Ne znam dali e od menadzerkata, ama nejzinite race sigurno ne se cisti ,a ovie sto velat da go ostavi me namira neka mi objasnat ,a sto mu pravime nie ,toj si e sega najposle vo mir.se soglasuvam nie sto napravivme nisto
--- надополнето: Oct 17, 2011 10:31 AM ---
eve ti odgovor namesteno bese od negoviot zet i menazerka da toj zagine ako go najdam videoto ke ti go pustam ok
--- надополнето: Oct 17, 2011 10:34 AM ---
kamionot ne postoi toa da vi bide jasno seto ovaa e mestenka od menazerkata i zetot pocituvaniot stram da mu e
Ме испровоцира да ти напишам дека го идентификувала Лиља , а во несреќата има и други нелогичности кој до ден денес се енигама за мене зошто воздушните перничиња не се отвориле? Добро возеле 160 на час но со возило како Туарегот при нагло кочење воздушните перничиња се отварат. Друг факт еве и да заспал возачот или да имало магла овој џиб има сензори кој автоматски го поткреват абес системот што значи требало да закочи колава во секој случај е ова се дилемите кој некој треба да ги каже и да ја изнесе вистината. За камионџијата има една друга работа во весници и на тв цело време се прикажуваше еден камион за подоцна да се објави дека тоа не е камионот во кој удрил џипот. Некој крие нешто само едно ми се врти бог ќе ги казни сите што се вмешале во оваNe znam dali e od menadzerkata, ama nejzinite race sigurno ne se cisti ,a ovie sto velat da go ostavi me namira neka mi objasnat ,a sto mu pravime nie ,toj si e sega najposle vo mir.
I jas se soglasuvam nemase soobrakajka ,bidejki soferot na kamionot ne postoi,bar ne pod toa ime sto ni go kazaa ,mnogu bese interesno koga se raspravavme so eden Makedonec koj imase otvoreno strana na FB za soobrakajkata ,se raspravavme na hrvatskatiot blog za Tose na Index ,ne ubeduvase deka izlegla negova slika (na soferot ) vo javnosta ,nie mu rekovme poveli objavi ja i go snema, a podocna ja zatvori stranicata na facebook .Na poslednoto rociste oddednas se pojavuva slika na soferot, slikata prikazuva eden covek pokraj patot da ne dumame mnogu deka se raboti za sofer.
drugi cudni raboti vo vrska so slucajov e sto za italjanskiot bracen par koj letoska zagina na otvoreno more po vina na hrvatski biznismen(citaj kriminalec) 5 dena im gi drzea telata vo zamrznuvac dodeka ne dojde sinot da gi identifikuva bidejki takva e procedurata pa se postavuva prasanje koj go identifikuva Tose koga nikoj ne otide po nego od familijata, go spakuvaa vo limen sandak koj ne se otvara bidejki e zalemen so kalaj pa u sarkofag i seto ova za 3-4 casa ,imase rezultati od obdukcija a vo bolnicata vo Nova Gradiska nema oddel za obdukcija ,ima vo Slavonski Brod ama tamu ne go odnesoa.
Drugi raboti, proveruvaa i nasi i Hrvati koi sto ziveat vo London produkciskata kuka People in motion ne postoi vo Anglija nitu onoj Brajan crnecot sto demek bil producent ne mozea da go najdat pod imeto pod koj ni bese prestaven tuka.Award od smrtta na Tose e staven pod led proslata godina vo dekemvri pocnaa pak so rabota ama slabo im ide .Ona sto e definitivno e deka menadzerite na Tose perea pari, so tie pari ovde kupuvaa stanovi i gi stavaa pod hipoteka ,so taka isprani gi prenesuvaa vo Slovenija odnosno EU preku firmata Ljilja Atelje ,znaci sevo ova stoi vo izvestajot na Agencijata za sprecuvanje na perenje pari na facebook na stranata na Zoran,ne moras ni da znaes da citas vakvi izvestai si ima obrazlozenie,si ima potpisi na direktorot na Agencijata i javniot obvinitel ,pecati ,arhivski broj pod koj e zavedeno, gi ima site elementi na regularen dokument.Inace signal za sevo ova dosol od Slovenija kade posumljale vo legalnosta na transakciite bidejki se rabotelo za ogromni sumi, pa ispratile signal na nasite sluzbi
Ме испровоцира да ти напишам дека го идентификувала Лиља , а во несреќата има и други нелогичности кој до ден денес се енигама за мене зошто воздушните перничиња не се отвориле? Добро возеле 160 на час но со возило како Туарегот при нагло кочење воздушните перничиња се отварат. Друг факт еве и да заспал возачот или да имало магла овој џиб има сензори кој автоматски го поткреват абес системот што значи требало да закочи колава во секој случај е ова се дилемите кој некој треба да ги каже и да ја изнесе вистината. За камионџијата има една друга работа во весници и на тв цело време се прикажуваше еден камион за подоцна да се објави дека тоа не е камионот во кој удрил џипот. Некој крие нешто само едно ми се врти бог ќе ги казни сите што се вмешале во ова
Kako Ljilja sto rod mu e Ljilja ,zosto vo slucajot so italjanskiot bracen par go cekaa nivniot sin da dojde,a ovde Ljilja go identifikuva,zosto bese se nabrzina napraveno kade brzaa da go spakuvaat vo rok od 4 sati vo limen sanduk ,a ova znaci deka negovite voopsto ne go vidoaМе испровоцира да ти напишам дека го идентификувала Лиља , а во несреќата има и други нелогичности кој до ден денес се енигама за мене зошто воздушните перничиња не се отвориле? Добро возеле 160 на час но со возило како Туарегот при нагло кочење воздушните перничиња се отварат. Друг факт еве и да заспал возачот или да имало магла овој џиб има сензори кој автоматски го поткреват абес системот што значи требало да закочи колава во секој случај е ова се дилемите кој некој треба да ги каже и да ја изнесе вистината. За камионџијата има една друга работа во весници и на тв цело време се прикажуваше еден камион за подоцна да се објави дека тоа не е камионот во кој удрил џипот. Некој крие нешто само едно ми се врти бог ќе ги казни сите што се вмешале во ова
Kakvo conspiracy ,imas li ti odgovor za postvenite prasanja ??Друже, со 170 брзина и таков удар џабе ти е и АБС и мабеес, фала му на Бога имам преживеано една страшна сообраќајка во животов, џабе ти се такви уреди при ураган брзини, од искуство кажувам. Само шоферот е крив, да возел 100 максимум како сите нормални што возат на таа делница, ништо немало да биде.
А за дечково од погоре... it's a conspiracy.