4 години од смрта на нашиот непребол Тоше

Статус
Затворена за нови мислења.
Сега на РТС случајно начекав, преубава емисија имаат србите за Тоше ...
Алал нека им е како ја изрежирале.

Тоа сакав и јас да го пишам сега :)
Нашиве како да го заборавија Тоше годинава.На српски/хрватски телевизии можеше да начекаш емисии кој што траат и по 2 часа,а на нашиве поважно им е да ги реализираат турско-индиските серии.

Најпрво да кажам - НЕКА ПОЧИВА ТОШЕ ВО МИР!!!
Искрено се надевам дека таму кај што е сега, конечно го нашол својот мир и спокој...На овој свет тој тоа не го имаше...Погледнете го ова видео и оценете сами за што говорам...
Што се обидува Тоше да каже пред кобната несреќа?
И за крај дали воопшто таа сообраќајќа беше "несреќа" или нешто друго? Не можам и не сакам да верувам во тоа...Ова видео доста ме потресе... :(

Стварно сме заникаде медумиве кај нас не најдоа сили да направат нешто во стилот на РТС. Имаме еден куп тв канали а на дел од нив се пуштија концертите на Тоше може ќе се правдат но нема што повеќе да кажат само прашање е кога ќе почне да се тврди дека Тоше бил Србин или Хрват
--- надополнето: Oct 16, 2011 9:59 PM ---
Како потврда на ова еве еден коментар од еден србин

Savrsena interpretacija Marije Serifovic! Svaka cast Vama Makedoncima, sto Tosetu niste vi napravili koncert, vec rts1 Republike Srbije! Da nije Srbije, ne znam gde bi on bio toliko voljen....
tasamihajlovic 5 minutes ago

Најпрво да кажам - НЕКА ПОЧИВА ТОШЕ ВО МИР!!!
Искрено се надевам дека таму кај што е сега, конечно го нашол својот мир и спокој...На овој свет тој тоа не го имаше...Погледнете го ова видео и оценете сами за што говорам...
Што се обидува Тоше да каже пред кобната несреќа?
И за крај дали воопшто таа сообраќајќа беше "несреќа" или нешто друго? Не можам и не сакам да верувам во тоа...Ова видео доста ме потресе... :(

Што те тера да се сомневаш дека не беше несреќа?

Што те тера да се сомневаш дека не беше несреќа?

Кога ќе излезе во продажба книгата на новинарот Зоран Божиновски, тогаш све ќе биде разјаснето...
А ова видео доста кажува...

Кога ќе излезе во продажба книгата на новинарот Зоран Божиновски, тогаш све ќе биде разјаснето...
А ова видео доста кажува...

Го гледав видеото... Не ми е јасно што сакаат да кажат со она.. демек... сите тие работи ги направил са само ДВЕ години... и нешто е труло во државата Данска, мислам... знам што значи изразот ама не ми е јасно што има тоа врска со претходното... :confused:

Значи, несреќа или не, никој не може да го оспори фактот дека шоферот шибал со 170. Каде е одговорноста?

Мада џабе се сега сите овие муабети, да го оставиме нека почива во мир.

Значи, несреќа или не, никој не може да го оспори фактот дека шоферот шибал со 170. Каде е одговорноста?

Мада џабе се сега сите овие муабети, да го оставиме нека почива во мир.

Не се џабе. Не дека тоа ќе ни го врати Тоше, ама подобро е да се знае вистината.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom