3s Station:Киднапиран човек на автобуска станица

• Креатор на темата Креатор на темата .Sky.
  • Време на започнување Време на започнување
Се гледа дека е скроз истиот пасат како тој на првото клипче.
Иста боја и исти бандажи.
1:15 не сте ја замаглиле таблицата RA завршува исто како на првиот клип.

Разбирам дека сте почетници, но не правете ЛАЖНИ клипови, со ова докажавте дека и првиот клип ви е лажен, што мене стварно ми се свиѓаше.
И правете уникатни идеи а не педери се дупат у кола и дури па лажно глумење на крај.

Последно уредено:
Ништо, првото подобро ви беше (y)

Ве поддржувам да продолжите да бркате луѓе трчајќи со моторна пила.
Скајчо рече: Правите муабети, што би било кога би било..

Епа вие само бидете упорни и ќе биде. Како на рулет бе, порано или подоцна ќе падне 0-та.

Е сега прашање е како ќе биде, дали некој ќе ве искрши од ќотек или пак ќе паднете трчајќи врз сопствената пила :rolleyes:

Како и да е, ќе се прочисти ДНК pool на нацијата. Сите добиваме (y)

И правете уникатни идеи а не педери се дупат у кола и дури па лажно глумење на крај.
Со педери се крева гледаност. Контроверзно нешто, тоа сака народот. Контроверзно видео кое ќе биде споделувано од медиуми и ќе се прошири вирално. Тоа што видеото е ужас, тоа е друга работа.

Скај, браД, двете видеа се лоши.

Првото видео е каша-попара. Лоша камера, нестабилно снимање, нејасни сцени, многу непотребни сцени, клишеа од типот бркање со моторна пила, печатни грешки и еден куп други срања. Она што требало да направите е да склопите видео само со сцени од киднапирање на постојка, ништо друго. 10 такви киднапирања и имате топ видео. Кратко и јасно. Straight to the point.

И второто видео е тапа. 30 секунди интро и молење за лајк и subscribe, непотребни сцени, лоша глума. Многу нереално изгледа. Се чудам само кој малоумен би паднал на ваква фора.

Немој да се вадите дека сте аматери. Вие брад немате осет. Вкус што е добро, а што лошо. Видео како првото на ќора баба не би ѝ го пуштил да го гледа (срам ќе ме фати), а не па на YouTube да го објавам и кариера со пренкови да градам.

А па овој ченко-менко-зденко, нема место од интернет просторов кај што се нема посерено. :icon_lol:

2pt9khz.png

Скајче зш рејтингот ти е деактивиран? Активирај го да маанеме дислајк ко луѓе.
:facepalm:

Кој би ставил дислајк на оваа генијалност? Само ќе зафаќа место и ќе собира прашина.. Арно си е вака, се знае дека без везе хејтате...

Ех бре саштисани едни.

skaj.png

Ова ми е омилено[DOUBLEPOST=1418159288][/DOUBLEPOST]
Во ред, точно првите видеа признавам не се вау нешто и не се баш океј. Но почетници сме вие што очекувате витали? или некои реномирани кои вложиле +20 илјади евра? и плус тоа кои имаат подршка од странски реномирани сајтови? ај те молам јесте секогаш е најлесно да се каже лош збор и да го осудиш, опцуеш и сл. некој кој нештото го има завршено на недобар начин. Јас лично за второто видео најдов продукција поточно човек кој ми позајми камера да снимам која вреди +7,000 евра само камерата. За следното видео кое се планира да се прави секако на рандом луѓе и за кое јас мислам дека ќе треба најмалку 1 недела снимање редовно е тек таму јас лично тврдам дека ќе биде далеку од лошо и ќе биде навистина одлично бидејќи нема да биде со 2 камери туку и со скриени камера од пенкала до гопро и камера професионална. Да се хејта и навредува секогаш е најлесното нешто што еден човек може да го направи како повеќето кои веќе го пишаа тоа како и ти држи се до кафански микс. Моја е одлуката до што ќе се држам и мое е тоа право јас какво видео ќе правам твое е да одлучиш дали ќе гледаш или не, реално. Искрено ако мислите дека за да направите едно видео пранк или пак социјален експеримент не е така, лесно е да го гледаш но да го направиш е далеку од тешко. После многу вакви на форумов коментари но без разлика што има и лоши секако но доста има и добри коментари каде што имаме и добиено и совети па дури и понуди од фирми каде што можеме да направиме пранк на нивните вработени, моабетот ми е што кај македонецот е вродено да хејта, да ги успорува работите едноставно е во негативен поглед насочено, со исклучоци на останатите кои за разлика од негативците секогаш даваат критика но во вистинската смисла за разлика од негативците кои само ќе кажат: Вие копирате, тапа вие тоа, тапа ви е она, деца сте одете работете тоа се ограничени и излишени коментари кои не само за нашите видеа ги слушнав туку и на песни, мини филм, или пак македонски филм, но во ред мислење си е мислење, ако ние сме одлучиле да правиме пранк видеа ќе правиме без разлика на коментарите. Првите две видеа беа прилично лоши? да и јас ќе кажам дека се но од друга страна ние сме аматери реално гледано и не сме вложиле ни 1,000 евра туку од нешто мало сме пробале да направиме нешто да видиме што уствари ќе испадне, додека пак вие што ги гледате професионалците кои се сметаат за главата на пранкот е тие да давам рака бидејќи имаат најмалку вложено 10,000 евра само за опрема. Така да тој што сака да дава лоши коментари нека продолжи, друг ако има нешто додатно да каже нека повели. Само немојте да давате "критики" Кои веќе и едно мало детенце ги кажува додека игра лол, кантер. бидејќи навистина ем не е критика, ем самите си се покажувате со таквите "критики".[DOUBLEPOST=1417702805][/DOUBLEPOST]
<3
Ај стави и на зоза една јамболија преку глава, ти трчај напред таа позади тебе и дери се МЕЧКА МЕЧКА, или соблечи ја гола измачкај ја со крф нека трча по улица македонија таа напред ти по неа со нож и дери се држ те ја свињата држ те ја ми стана недоклана аааааа држ те ја, има уше мал милион такви идеи шо ќе ти зголемат гледаност.
Али у право си барем праиш нешо, исто ко да земеш да мачкаш со гомна по излози и ко ќе те прашаат зашто им одговараш ПРАВАМ НЕШТО,

Последно уредено:
Прв чекор; стационирај се во некој објект или билизна на ул. Македонија
Втор чекор; соблечи се гол
Трет чекор; нацртај си очи на г'зот (по едно на двете тртки)
Четврти чекор; апни ЛСД
Пети чекор; трчај

Колку трае дејството - толку материјал ќе снимате.
Милион прегледи за некој ден ќе имате.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom