3rd Rock from the Sun

• Креатор на темата Креатор на темата Police
  • Време на започнување Време на започнување
Два пати мери, еднаш сестра и.. сорри, не ми текна да проверам на македонски :vozbud::vozbud:

туууу... си викам нешто забораив..
17:55 секој работен ден (или секој ден :D) и навреме почнува, никад не каснале досеа

aj, што кажа бе, и ја па кај те прочитав, ќе треба да губам време пред телевизор сеа на ваква безвремица... :)

ima nekoj uste so go gleda? na nasa tv go davaat omilen mi e
kako so gledate omilen lik mi e harry :pos2::pos2:

Не најдов тема со овај пребарувачов па нека има зошто да не :icon_lol:.
Група на вонземјани се испратени на нашава планета за истражување на оваа планета,. И замислте има шест сезони голем торент :icon_lol:. Инаку од серијата има во гаќи да си подмочните од смеење....

Делови од нејзе :icon_lol::

оваа серија сум ја гледал пред десетина години....на ТВ Тера (Битола).....
Омилен лик ми е Хари :)
tumblr_lfg9h3Jvpu1qat25fo1_500.jpg

Серијава е многу добра но не верувам дека некој не ја изгледал по 100 пати до сега, на телма пред 10 години ја даваа, па после ја репризираа по неколку пати :свиркам:

Еден збор само, EPIC !
John Lithgow еден од најподценетите глумци на сите времиња!!!!!

Еден збор само, EPIC !
John Lithgow еден од најподценетите глумци на сите времиња!!!!!
А тоа е стварно штета, за мене тој е еден од малкуте глумци кои можат да ме насмеат. Не мора да го гледам, доволно е да се потсетам на фаците кои ги правеше во серијата и да се изгазам од смеење :)

А тоа е стварно штета, за мене тој е еден од малкуте глумци кои можат да ме насмеат. Не мора да го гледам, доволно е да се потсетам на фаците кои ги правеше во серијата и да се изгазам од смеење :)

john+lithgow+funny+face.jpg

Најдобар ситком некогаш направен. Сите ликови се неверојатно склопени и смешни, Дик Соломон го рангирам како најсмешен лик во телевизиска серија воопшто.

Закон серија!На Наша ТВ ја имаше до пред некое време.Ги немам гледано сите,само коа ќе сум ги начекал на тв.

Има тема за серијава, ама форумов не ја наоѓа. Треба да одите на гугл да пишете site: forum.kajgana.com и да пребарувате таму.

И во подфорумов серии има многу теми и дупли и непотребни, треба една чистка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom