ficdogg
221b
Чудна предница
Keep it up!
Сакав да биде комбинација од класичната предница на ауди и малку од hot rod стил со браниците на тркалата.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чудна предница
Keep it up!
Haha super e klipot Ordeveljanoski cigarata me potseka na svarcenegehttp://forum.kajgana.com/member.php?21663-ficdoggr.
Ficdogg probaj izrenderiraj go avtomobilot vo octane render. :O
Malku offtopic znae li nekoj da kaze dali ima nekoja firma da bara za vrabotuvanje ili za praksa nesto. Baram rabota za 3d ama nekako slabo odi...
imas li nekoja zamisla kako ke izgledat... probaj vo mudbox da gi teksturiras ako ti e polesno..
јас сум нов на форумов и уште сум нов со 3ds max ако може да кажете некој туториали само да не се од Lynda.com и digital tutors може и книги некој и ако може да кажете што може да се работи откако ќе го завршиш не мора да биде за макс може и нешто како Photoshop i Illustrator
па не побарав од нив зошто ги имам симнато и ги уцам помалце и јас не сум до толку ги имам завршено Essential Training од Lynda.com и сега од дигитал туторс али мислев ако знаете некој други туториали да кажете тоа иначе најдобрите страници за такви работи сеА зошто не од lynda и digital tutors, јас се што имам научено е од digital tutors. За мене најдобри се од digital tutors туториалите, затоа што детално објаснуваат за темата, така да не учиш чекори туку го учиш процесот на рзмислување за решавање на таков проблем.
@ficdogg
Како е Maya 2012? Ui-побрзо е од 2011? Ме полуде колку е споро, ама ако ја имаат убрзано да ја симињам.
Извинете за дупли пост.
Инсталирав 2012, и прв впечаток е дека е малку побрза од 2011, и малку постабилна. Активирав Iray и сега правам проби за да видам каков квалитет ке извадам. За тие што сакаат да активираат Iray, ги закачив фајловите што требаат. Трите .dll се копираат во C:\Program Files\Autodesk\Maya2012\bin и се активира со мел скриптата од script editor (јас ја ставив во shelf)
Прегледај го приврзокот 42377