3D анимации!

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Еве и од мене едно видео

[video]http://vimeo.com/ordeveljanoski/portfolio-march-2011[/video]

Itno ke ve molam tie sto rabotat 3ds max imam problem so fond koga ke smenam znaci so makedonska podrska mi izleguvaat prasalnici ne mi podrzava da vnesuvam texst so mk podrska kerilica fala za pomosta odnapret:)

Конечно го доработив анимираниот:))))
Според трајлерот како ви изгледа?

Од мене имаш едно големо браво, иако се откажав од рендерирање на видео анимации одамна. :zver:

Ти благодарам:)

И јас ако не се откажам после ова (повеќе од месец дена рендерирав, поточно 20 дена full time рендерирање на моево pc), многу паднати рендери, сетирања на различни пасови и што ли уште не:)))))

Ako mu treba na nekoj pomos za renderiranje ovde sum :D.
Eve nekolku renderi od mene.

violin_2_by_nemaime.jpg

Ova violinata se izrenderira za 12 sekundi so unbaised render engine Octane render. Renderira od grafickata.
Dzirnete go, samo uste e vo beta verzija.

A ovie dolu se so 3ds max i vray 2.0

villa_4_by_nemaime-d36zwtm.jpg

lada_by_nemaime-d35t0lr.jpg

Itno ke ve molam tie sto rabotat 3ds max imam problem so fond koga ke smenam znaci so makedonska podrska mi izleguvaat prasalnici ne mi podrzava da vnesuvam texst so mk podrska kerilica fala za pomosta odnapret:)

Ne pisuvaj so Alt + Shift tuku napisi go zborot na latinica od odberi od font MAC C Times, MAC C Swiss ili slicno.

Здраво дечки,

Да се пофалам имам за честење, дипломирав и сега сум дипломиран програмски инженер кој неќе да види ни П од програмирање:pos2:

Ја презентирав дипломската, ја поставив на нет моментално само англиската верзија утре ќе ја поставам и македонската.
Се надевам дека ќе ви се допадне тоа што сум го сработил и очекувам коментари.....

Здраво дечки,

Да се пофалам имам за честење, дипломирав и сега сум дипломиран програмски инженер кој неќе да види ни П од програмирање:pos2:

Ја презентирав дипломската, ја поставив на нет моментално само англиската верзија утре ќе ја поставам и македонската.
Се надевам дека ќе ви се допадне тоа што сум го сработил и очекувам коментари.....

Немам зборови стварно е прва класа иначе рендерот може секогаш подобро али одлично е се склопено честитки за трудот и се надевам дека ке најдес добра работа
поззз

Неколку WIP од концепт што работам за [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]2012 Michelin Challenge Design. Базирано на Audi A3.
Би требало да привршам со моделирањето деновиве, па да се префлрам на UVs.

Коментари и критики се добредојдени. :)
wip_01_01.png
wip_01_02.png
wip_01_03.png
wip_01_04.png
wip_01_05.png

[/FONT]

Неколку WIP од концепт што работам за [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]2012 Michelin Challenge Design. Базирано на Audi A3.
Би требало да привршам со моделирањето деновиве, па да се префлрам на UVs.

Коментари и критики се добредојдени. :)
wip_01_01.png
wip_01_02.png
wip_01_03.png
wip_01_04.png
wip_01_05.png

[/FONT]
Чудна предница :)
Keep it up!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom